To je to što me zanima!

Superjunaci iz Leicester Cityja tulumarili su po Kopenhagenu

Senzacionalni igrači Leicester Cityja, prve momčadi Premiershipa, zabavljali su se u Kopenhagenu kao maskirani superjunaci. Menadžer ih je odveo na team building
Vidi originalni članak

Senzacija u Premiershipu, lijepa priča iz Leicestera, traje i dalje. Momčad Claudija Ranierija prva je na ljestvici ispred Arsenala, mančesterskih klubova i Tottenhama. 

Nakon 15 kola prošle sezone Chelsea je bio 26 bodova ispred Leicestera. Sad je Mourinhova momčad 17 bodova iza senzacionalnih "lisica" koje u dosadašnjoj sezoni iz snova vodi bivši Chelseajev trener, talijanski stručnjak koji je na klupi od ljeta.

Leicester je u 14. kolu slavio kod Swansea Cityja 3-0. Klub je nakon toga odlučio odvesti igrače na team building u Kopenhagen. Igrači su se zabavljali u kostimima superjunaka. Naš Andrej Kramarić, koji ne dobiva previše šanse, bio je maskiran u čudovište iz popularnog Super Marija.

Superjunaci prvog dijela sezone u Premiershipu u kostimima Batmana, Robina, Power Rangersa i ostalih izmišljenih likova dobro su se zabavili u Danskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Marko Pejić 08.12.2015.

    gdje je Messi

  • strmi007 07.12.2015.

    To zato jer Kramarić trpa

  • Stručni komentator 07.12.2015.

    zao vam kramarica, uopce ne igra a svaki tjedan kapne 52 000 eura... jadan ne bio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare