To je to što me zanima!

Supertalent: Irski div srušio je Klička pa zapjevao svojoj ženi

Riješio je Vladimira Klička, uzeo mu sve pojaseve pa je tražio mikrofon. Njegova supruga slušala je srcedrapajuću pjesmu Aerosmitha. To je novi svjetski prvak...
Vidi originalni članak

Uzeo je mikrofon , okrenuo se publici i zapjevao Aerosmithovu uspješnicu " I Don't Want To Miss A Thing". Tyson Fury imao je snage i zabaviti navijače i razveseliti suprugu kojoj je posvetio pjesmu. Bilo je to i suza s obje strane. Ali radosnica, dakako.

Irski Rom šokirao je boksački svijet u subotu navečer pobijedivši Vladimira Klička u Düsseldorfu jednoglasnom sudačkom odlukom u borbi za naslov prvaka.

Tyson Fury sa suprugom Paris ima dvoje djece, kćer Venezuelu i sina Parisa čija imena ima na hlačicama. Na putu je i treće dijete.

Tyson je upoznao Paris s 15 godina. Do vjenčanja je spavao u prikolici, dok je ona bila kod kuće svojoh roditelja jer je to dio irske tradicije putnika koju Tyson poštuje.

- Hvala Isusu Kristu. Pobijedio sam velikog šampiona Vladimira Klička. Ostvario mi se san. Radio sam tako naporno za ovo. Ne mogu vjerovati da sam uspio - kroz suze je pričao 27-godišnji Tyson Fury nakon senzacionalne pobjede.

Kličko je izgubio prvi put nakon 11 godina , a njegova devetogodišnja vladavina na vrhu završila je neslavno. Razočarao je Vladimir sve pasivnim boksom, a Fury je svojim ponašanjem u ringu i stilom boksa podsjetio na 70-e godine.

Provocirao je Ukrajinca, zabavljao se i - boksao.

- Hoćeš revanš? Može. Nema problema. Bit će eksplozivno - odgovorio je Tyson Fury Kličku nakon što su praktički dogovorili još jedan susret.

Div od 206 centimetara koji je u 12 rundi jednoglasnom sudačkom odlukom skinuo dosad nepobjedivog ukrajinskog šampiona i koji nakon borbe ima snage i otpjevati pjesmu svojoj voljenoj supruzi postao je apsolutni hit...

REUTERS/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 58

  • 30.11.2015.

    fantastična osoba ovaj Fury, emotivan div, čestitke.... već sad mi je više simpatičan nego što je Kličko bio zadnjih 10-ak godina...

  • Alpina 29.11.2015.

    Ovaj se rodije za ici drva pilat,po faci izgleda da nije mudar a po izgledu jak ko traktor... hahah

  • Alpina 29.11.2015.

    Ovo boksa nije vidilo,vise su im se ledja crvenila od grljenja nego lice....

Komentiraj...
Vidi sve komentare