To je to što me zanima!

SuperTata Ramos: Pogledajte zadnji trening Reala pred finale

Potpuno opušteni, u obiteljskoj atmosferi, trenirali su Luka Modrić i suigrači na kijevskom stadionu večer uoči velikog finala Lige prvaka. Show su ukrali klinci Sergija Ramosa i Marcela...
Vidi originalni članak

Ajmo, Sergio! Ajmo, Marco, viknuo je Sergio Ramos i istrčao na travnjak kijevskog stadiona sa svojim sinovima.

Noć uoči odlučujuće utakmice sezone, velikog finala Lige prvaka na Olimpijskom stadionu, Luka Modrić i suigrači bili su potpuno opušteni. Kao da su na nekakvom obiteljskom roštilju, stres - nula! Možda je i to tajna njihova uspjeha, toliko su već puta igrali finale i osvojili da su puni samopouzdanja i Zidane je dozvolio da sa sobom na završni trening povedu djecu.

Ramos s voditeljicom Pilar Rubio ima troje djece - Sergija (4), Marca (3), a najmlađi sin Alejandro upravo je napunio dva mjeseca. 

Već je snimka Marcelova sina ranije ovog mjeseca otkrila da u Zidaneovoj svlačionici klinci imaju posebno mjesto. 'Marcelo Junior' zove se Enzo Gattuso, ima osam i pol godina i već trenira u najmlađoj selekciji Reala. 

Luka Modrić ovaj put sa sobom na trening nije poveo djecu. Osmogodišnji Ivano te kćerkica Ema i Sofija večeras u Realovim bojama čekaju veliko finale Lige prvaka s Liverpoolom. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • komentator__Luka 26.05.2018.

    i onda dođe sudac i da malom žuti karton :)

  • jopet_1 26.05.2018.

    Ubit će ih liverpool

  • zlokotlokrp 26.05.2018.

    Tetovaze su out.

Komentiraj...
Vidi sve komentare