To je to što me zanima!

Surać verbalno napao Bebeka, cijeli slučaj završio na policiji

Sačekao sam ga u tunelu i dovikivao mu. Oko njega je bilo desetak ljudi, što zaštitara što policije, nitko mu nije mogao prići, rekao je kapetan Zadrana Surać
Vidi originalni članak

Nakon utakmice Zadra i Intera u subotu, kapetan domaćina, Jakov Surać, upao je u svlačionicu glavnog suca Ivana Bebeka te ga verbalno napao, javlja portal 057info. Cijeli je slučaj na kraju završio na policiji.

- Sačekao sam ga u tunelu i dovikivao mu. Oko njega je bilo desetak ljudi, što zaštitara što policije, nitko mu nije mogao prići. Sve se događalo u tunelu. Pitao sam ga što se treba dogoditi da bi nam svirao jedanaesterac, rekao sam mu da ga može biti sram. Ne poričem da je bilo uvreda, ali prijetnji ni u kom slučaju nije. Nisam jedini koji mu je dovikivao, ne znam zašto baš ja moram na policiju - rekao je Surać za portal 057info.

Surać je isključen pred sam kraj susreta jer je burno reagirao u jednoj situaciji u kojoj je smatrao da je Bebek trebao suditi penal za Zadar zbog igranja rukom igrača Intera.

-  Kod te sam situacije ležao na podu i rukama udario o travnjak, a on je već bio spreman izvući crveni karton. Normalno je da sam bio ljut. Kapetan sam i imam pravo štititi ekipu - kaže Surać.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • domothebeast 28.04.2013.

    Bebek je sramota sudačke zviždaljke, i svi koji misle drugačije nek se malo zapitaju o sportu kojeg prate... Pa sad bijte minuse

  • dinamezg 28.04.2013.

    Kaj je surać? Stiso se pak sad? Sačekao si ga, prijetio, sad snosi posljedice. Kakvih kukavica ima. Fuj.

  • hans111 28.04.2013.

    Nije problemBebek nego hajdukovci koji misle da je Dalmacija centar svijeta,evo sada Rijeka vodi isutra če im biti svi krivi samo ne oni koji vode klub ili igraju.Za sve im je kriv Mamić a ne shvačaju da su GLUPI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare