To je to što me zanima!

Sušić i Vršajević nalaze se na popisu i novog šefa 'zmajeva'

Izbornik bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Mehmed Baždarević objavio je popis za sljedeće kvalifikacijske utakmice. Na njemu je dvojac iz Hajduka
Vidi originalni članak

Hajdukovci Avdija Vršajević i Tino-Sven Sušić ostali su u kadru bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije i nakon odlaska Safeta Sušića. Novi šef "zmajeva" Mehmed Baždervić uvrstio ih je u popis od 27 imena za kvalifikacijsku utakmicu protiv Andore 28. ožujka i prijateljsku utakmicu protiv Austrije tri dana poslije.

Prema očekivanjima, Baždarević je u reprezentaciju doveo i neka nova lica, pa su u kadru Milan Đurić iz Cesene, Ervin Zukanović iz Chieva, Edin Cocalić iz Mechelena te Ibrahim Šehić kao rezervni golman, član Karabaga.

Dinamov mladi napadač Armin Hodžić pozvan je za okupljanje reprezentacije BiH do 21 godine pod vodstvom izbornika Darka Nestorovića.

Seniorska momčad "zmajeva" loše je krenula u kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj. Nakon četiri kola ima tek dva boda i pretposljednja je na ljestvici u skupini B. Vode Izraale s devet bodova iz tri utakmice, a Wales je drugi s osam.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • di santo 16.03.2015.

    Vrsajevic je samo brz i nista vise...Uvijek je bio brz i to je to...Trebao bi sport promjenit.

  • Schumacher 16.03.2015.

    Vrsajevic je jedan od boljih bekova u nasoj ljizi, Susicu malo brzine fali ali je odlican tehnicar, zasluzeno su pozvani.

  • gladijator 16.03.2015.

    Po naslovu, netko bi pomislio da je riječ o dobrim nogometašima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare