To je to što me zanima!

Suspendirani Bebek ne prihvaća kaznu: Podnio je žalbu HNS-u

Zbog kršenja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika na spornoj snimci koja je izašla u javnost, Disciplinska komisija HNS-a kaznila je Bebeka sa zabranom suđenja i obavljanja svih nogometnih funkcija u trajanju od četiri mjeseca
Vidi originalni članak

Prije više od mjesec dana glavna tema u hrvatskom nogometu bila je sporna snimka suca Ivana Bebeka. Bebek je na audiosnimci s javnosti nepoznatom osobom komentirao nedosuđeni penal na Marku Livaju u susretu Hajduka i Lokomotive u sklopu 1. HNL, ali je i vrijeđao novinara Dalmatinskog portala Blaža Duplančića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sugovorniku je pričao i o atmosferi u Splitu te se kritički osvrnuo na navijače, a zbog svega se ispričao na konferenciji za novinare.

Zbog kršenja Kodeksa o ponašanju djelatnika na navedenoj snimci, HNS je pokrenuo disciplinski postupak protiv riječkog suca, a Disciplinska komisija ga je kaznila sa zabranom suđenja i obavljanja svih nogometnih funkcija u trajanju od četiri mjeseca.

Nikad neki sudac u 1. HNL nije suspendiran na toliko vremena, no postoji mogućnost da se Bebeku sreže kazna. Očekivano, suspendirani sudac se žalio na kaznu koju mu je odredila Disciplinska komisija HNS-a, no nije poznato kada će se o svemu očitovati Komisija za žalbe. 

- Zaprimljena je žalba Ivana Bebeka, a sukladno članku 153. st. 9 Disciplinskog pravilnika HNS-a, odluka u drugostupanjskom postupku mora biti donesena u roku od tri mjeseca od dana zaprimanja žalbe; trenutno još nije zakazana sjednica Komisije za žalbe - poručili su iz HNS-a za Sportske novosti. 

Predsjednik Komisije za žalbe je Mladen Genc, a upravo on će odrediti termin sjednice na kojoj će se raspravljati o Bebekovoj žalbi. Odluka koju će donijeti će biti pravomoćna i Bebek više neće imati pravo na žalbu. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Hajduk Beograd 29.10.2021.

    Najbolji sudija u povesti HNLa

  • ToniMontana 29.10.2021.

    krade zadnjih 15 godina za Dinamo....zali se familiji Mamic, mozda dobijes novi IPhone ili Rolex

  • ForzaFiumeFOF 29.10.2021.

    Daj pustite čovjeka neka odsudi svoje do kraja sezone jer mu je ovo zadnja sezona i ode u mirovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare