To je to što me zanima!

Šutalo i Baturina zbog ozljeda otpali za ovu akciju, Dalić je pozvao Pašalića i Ćaleta-Cara

Obojica su istegnula zadnje lože i umjesto put u Egipat čeka ih rehabilitacija u klubovima Ajaxu, odnosno Dinamu
Vidi originalni članak

Josip Šutalo ozlijedio se na utakmici Aston Ville i Ajaxa prošli četvrtak, Martin Baturina u nedjelju na utakmici Rudeša i Dinama. Obojici je stradala zadnja loža. Neće biti u konkurenciji za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ovaj mjesec u Egiptu, objavio je HNS. Izbornik Zlatko Dalić aktivirao je pretpozive Duji Ćaleta-Caru i Marcu Pašaliću koji će se naknadno priključiti reprezentaciji.

"Martin Baturina odradio je liječnički pregled na kojem je ustanovljeno da je zadobio istegnuće zadnje lože. Zbog navedene ozljede, Martin će ostati u klubu kako bi krenuo s rehabilitacijom te će preskočiti nadolazeće okupljanje s reprezentacijom Hrvatske. Bati, želimo ti brz i uspješan oporavak te da se što prije vratiš na teren", objavio je Dinamo.

"Modri" idući tjedan igraju protiv Hajduka (Velika subota od 19.30) na Poljudu u HNL-u, potom na istom mjestu u polufinalu Kupa 3. travnja. Baturina je upitan za te dvoboje.

Hrvatska u subotu igra protiv Tunisa, a u utorak protiv pobjednika ili poraženoga iz drugog polufinala prijateljskog turnira između Egipta i Novog Zelanda. Reprezentaciji će se naknadno priključiti Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Josip Stanišić, Luka Ivanušec i Borna Sosa

- Nemamo puno izbora oko toga. Žao mi je što Luka Sučić ne može biti s nama. Već drugi put mora preskočiti zbog ozljede. Marco Pašalić pao je u formi, sad se opet diže... Otvorila se pozicija u obrani. Tu je Borna Barišić. Žao mi je što Nikola Moro ne igra u Bologni - rekao je Dalić na konferenciji za medije povodom okupljanja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Crvic 18.03.2024.

    E sad nema brige. Dolazi Car !

  • drvojeravno 18.03.2024.

    Bravo dalicu za poziv Pasalica, definitivno naše jedino desno krilo koji ima sut,dribling,tehničku,brzinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare