To je to što me zanima!

Šutalo ide stopama Gvardiola i postaje najveći projekt Dinama

Najveći projekt Dinama postaje Josip Šutalo. Klub bi mogli napustiti Rasmus Lauritsen, Emir Dilaver... Kevin Theophile-Catherine ulazi u zadnju godinu ugovora. Šutalo će postati vođa obrane "modrih"
Vidi originalni članak

Dinamo je danas ušao u drugu fazu priprema, koja igračima donosi odlazak u Rovinj. Nogometaši Željka Kopića u jutarnjim su satima trenirali u Maksimiru, odraditi nove testove na korona virus pa se zaputili na dvanaestodnevne pripreme u Rovinj.

POGLEDAJTE VIDEO: Zdravko Mamić o dovođenju Petra Bočkaja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na "listi putnika" nalazi se 28 igrača, među kojima su i četiri golmana, ali sve će ovisiti o rezultatima današnjih testova.

Dinamo će u Rovinju odigrati tri prijateljske utakmice, Željko Kopić svojim je igračima "na meniju" pripremio dvoboje s Olimpijom (11. siječnja), Koprom (16. siječnja) i Domžalama (19. siječnja).

Posljednju provjeru prije proljetnog dijela sezone Dinamo će po povratku u Zagreb imati u Maksimiru, suparnik još nije poznat, a u Rovinju kreće "borba za dresove".

U međuvremenu, najveći projekt Dinama postaje Josip Šutalo (21). Sad je jasno, Šutalo će i u nastavku sezone biti glavni adut zadnje linije “modrih”, moguće i sljedeći veliki transfer hrvatskog prvaka. I ići stopama Joška Gvardiola.

Danac Rasmus Lauritsen (25) prvi dio sezone završio je u dosta lošoj formi, a govor tijela ne pokazuje da bi se u drugom dijelu nešto moglo promijeniti. Od posljednjih devet prvenstvenih utakmica Lauritsen je čak šest puta bio na klupi, jednom je igrao 45 minuta, a dvaput svih 90.

U cijeloj HNL sezoni odigrao je svega sedam utakmica, što je premalo za igrača koji je trebao biti pojačanje. S druge strane, mladi Josip Šutalo igra odlično i trenutačno je miljama ispred Lauritsena.

Upravo zato je Danac na prodaju i iole ozbiljnija ponuda, a spominje se pet milijuna eura, zadovoljila bi maksimirske čelnike. Ništa bolja situacija nije s Emirom Dilaverom (30). U zadnjih šest mjeseci ugovora ulazi Kevin Theophile-Catherine (33). 

Svašta se još može dogoditi u zimskom prijelaznom roku...

Idi na 24sata

Komentari 65

  • mangup69 11.01.2022.

    Samo Zvezda !!!

  • GeneralPraljakUskoplje 11.01.2022.

    Šteta prodati lauritsena koji je stvarno dobar nogometaš . Covjek dosao u njemu nepoznati klub , izbacio Tottenham i igrao cetvrt finale europske lige… mislim da ni sam nije mogao vjerovati da ce tako nešto doživjeti u zagrebu . Vjerujem da je vezan za dinamo i zagreb ….

  • Komentar n°1 11.01.2022.

    Ne znam po čemu pisac teksta zaključuje za Lauritsena da "govor tijela ne upućuje da će se nešto promijeniti" u drugom dijelu prvenstva. Dost opak komentar, a lik puno manje kiksao od KTC. I uvijek sa žarom slavio golove. Tak bi ja mogao reć za KTC-a da mi njegov govor tijela pokazuje da bi mogao uć u ekipu Halubajskih zvončara

Komentiraj...
Vidi sve komentare