Obavijesti

Sport

Komentari 65

Šutalo ide stopama Gvardiola i postaje najveći projekt Dinama

Šutalo ide stopama Gvardiola i postaje najveći projekt Dinama

Najveći projekt Dinama postaje Josip Šutalo. Klub bi mogli napustiti Rasmus Lauritsen, Emir Dilaver... Kevin Theophile-Catherine ulazi u zadnju godinu ugovora. Šutalo će postati vođa obrane "modrih"

VIDEO

Dinamo je danas ušao u drugu fazu priprema, koja igračima donosi odlazak u Rovinj. Nogometaši Željka Kopića u jutarnjim su satima trenirali u Maksimiru, odraditi nove testove na korona virus pa se zaputili na dvanaestodnevne pripreme u Rovinj.

POGLEDAJTE VIDEO: Zdravko Mamić o dovođenju Petra Bočkaja

Pokretanje videa...

zdravko mamić bočkaj 00:20

Na "listi putnika" nalazi se 28 igrača, među kojima su i četiri golmana, ali sve će ovisiti o rezultatima današnjih testova.

Dinamo će u Rovinju odigrati tri prijateljske utakmice, Željko Kopić svojim je igračima "na meniju" pripremio dvoboje s Olimpijom (11. siječnja), Koprom (16. siječnja) i Domžalama (19. siječnja).

Posljednju provjeru prije proljetnog dijela sezone Dinamo će po povratku u Zagreb imati u Maksimiru, suparnik još nije poznat, a u Rovinju kreće "borba za dresove".

Zagreb: Početak priprema nogometaša GNK Dinamo na stadionu Maksimir

U međuvremenu, najveći projekt Dinama postaje Josip Šutalo (21). Sad je jasno, Šutalo će i u nastavku sezone biti glavni adut zadnje linije “modrih”, moguće i sljedeći veliki transfer hrvatskog prvaka. I ići stopama Joška Gvardiola.

Danac Rasmus Lauritsen (25) prvi dio sezone završio je u dosta lošoj formi, a govor tijela ne pokazuje da bi se u drugom dijelu nešto moglo promijeniti. Od posljednjih devet prvenstvenih utakmica Lauritsen je čak šest puta bio na klupi, jednom je igrao 45 minuta, a dvaput svih 90.

U cijeloj HNL sezoni odigrao je svega sedam utakmica, što je premalo za igrača koji je trebao biti pojačanje. S druge strane, mladi Josip Šutalo igra odlično i trenutačno je miljama ispred Lauritsena.

Hrvatski dragovoljac i Dinamo sastali se u 20. kolu HT Prve lige

Upravo zato je Danac na prodaju i iole ozbiljnija ponuda, a spominje se pet milijuna eura, zadovoljila bi maksimirske čelnike. Ništa bolja situacija nije s Emirom Dilaverom (30). U zadnjih šest mjeseci ugovora ulazi Kevin Theophile-Catherine (33). 

Svašta se još može dogoditi u zimskom prijelaznom roku...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja