To je to što me zanima!

Svaguša poručio Štimcu: Ostat ćemo u kontaktu...

Ovo je veliki dana za Split, svi smo priželjkivali da nakon gotovo 50 godina ponovno u našem gradu gledamo i prvoligaški gradski derbi, kaže Joško
Vidi originalni članak

Velikom uspjehu RNK Splita svjedočio je i predsjednik Hajduka Joško Svaguša, koji je nakon utakmice čestitao čelnicima novog prvoligaša braći Jozi i Slavenu Žužulu na velikom uspjehu.
- Ovo je veliki dana za cijeli Split, svi smo priželjkivali da nakon gotovo 50 godina ponovno u našem gradu gledamo i prvoligaški gradski derbi. Iskreno se radujem radi kluba ali i poradi mnogih ljudi koji u njemu rade, a s kojima sam vezan dugogodišnjim prijateljskim vezama - rekao je predsjednik Hajduka, koji je odbio odgovarati na pitanja o novostima u njegovom klubu.
- Nije vrijeme, sada slavimo uspjeh Splita i njima treba posvetiti punu pažnju.
Svaguša se nakon utakmice sreo i s Igorom Štimcem, s kojim se zadržao u kraćem razgovoru. Teško je bilo u gužvi razaznati o čemu su pričali, no na rastanku mu je Svaguša poručio
- Nema problema, bit ćemo u kontaktu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dadpst29 29.05.2010.

    Hajduk je pun kriminalaca i zato cijela torcida treba navijati za Split

  • pero 4000 29.05.2010.

    evo ovako.ja neman neko mišljenje o štimcu(ni pre pozitivno ni pre negativno)al mislin da nije loš trener.ima karizmu,lider je i mislin da ne bi bio loše rješenje.bar ne bi bilo vanjskih utjecaja raznih menagera...jer ipak mislin da mu se niko nebi tija zamirit.

  • dinamo 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare