To je to što me zanima!

Portugal demolirao Estoniju na krilima genijalnog R. Quaresme

Njegov tehnički opus oduvijek je poznat širim nogometnim masama, no njegova doza neozbiljnosti, odnosno manjka profesionalnosti, koštala ga je daleko velebnije karijere
Vidi originalni članak

Portugalci bi pored Cristiana Ronalda u Francuskoj trebali imati još jedan vrlo moćan adut u borbi za završnicu turnira.

Riječ je o Ricardu Quaresmi (32) iz Besiktasa koji dolazi na Euro u životnoj formi. On je zabio dva gola te asistirao kod jednog u uvjerljivoj pobjedi svoje reprezentacije nad Estoncima. Portugal je skoro 'kopirao' Hrvatsku protiv San Marina, nedostajala su im tri gola. Konačnih 7-0 lijepo je došlo Portugalcima uoči Eura.

Dva je zabio Cristiano, dva Quaresma, po jedan Eder i Danilo Pereira, a Estonci su svojoj kalvariji stigli poentirati i u vlastitu mrežu. No, prva zvijezda večeri krilni je igrač Santoseve reprezentacije. 

Quaresmin tehnički opus oduvijek je poznat širim nogometnim masama, no njegova doza neozbiljnosti, odnosno manjka profesionalnosti, koštala ga je daleko velebnije karijere.

Za vrijeme večerašnje prijateljske utakmice Portugala i Estonije, oduševio je navijače doista genijalnim potezima. Prvo asistencija, pa onda gol.

Uživajte...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nokia009 08.06.2016.

    Odlicna utakmica. Ronaldo i Kvarezma odlicni.

  • kapitalist86 08.06.2016.

    oduvijek sam obozavao quaresmu,zabavljac i dribler kao i onomad najbolji dribler spanjolske jedan jedini do pojave ronaldinha betisov denilson :))

  • mini mrcina 08.06.2016.

    brutalno! sva sreca pa da kod gola quaresme na mjestu ronalda nije bio sivonjic.. on bi to izbacio van haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare