To je to što me zanima!

Svaka čast Gigiju Buffonu, ali Julio Cesar je najbolji

Brazilski izbornik Dunga gledao je veliki derbi talijanskog nogometa između Juventusa i Intera i nahvalio brazilskog reprezentativnog golmana
Vidi originalni članak

Derbi utakmicu 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Juventusa i Intera (1-1) u Torinu pratio je i brazilski izbornik Dunga. Mnogi talijanski mediji su njegov dolazak u Italiju popratili komentarima da je došao nagovoriti napadača Juventusa Amaurija da u dvojbi: Brazil ili Italija, izabere njegovu reprezentaciju za igranje, no Dunga je opovrgnuo takve navode.
- Došao sam vidjeti vratara Intera Julija Cesara. Bio je ozlijeđen i zanimalo me je li se oporavio od tih problema - rekao je Dunga i dodao još jednu izjavu nakon svega viđenoga:
- Julio Cesar je najbolji vratar na svijetu! Uz dužno poštovanjem prema Gigiju Buffonu, ali Julio radi čuda na Interovim vratima.
Dunga će danas na San Siru gledati ogled Milana i Torina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chevaper 19.04.2009.

    ma kahn je najbolji svih vremena i tocka...

  • YodaZoda1 19.04.2009.

    Definitivno je jedan od TOP 3: 1) Cech 2) Casillas 3) Julio Cezar Mislim da Buffon vise nije ono sta je prije bio. Julio rastura.

  • Webo7 19.04.2009.

    po meni je bolji od buffona dosta i najbolji je golman jer nema konkurencije osim mozda van der saara i casillasa. čecha smo vidjeli protiv liverpoola al ne samo za to nije on u formi,buffon vise nije u formi tako da ide ovako 1.Julio Cesar 2.Casillas 3.Van der Saar 4.Čech 5.Buffon sad me kritizirajte i sve al to je moje misljenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare