To je to što me zanima!

Svaka čast, kapetane! Duvnjak je ovim potezom pokazao klasu

Rukometaš Nizozemske dobio je dvije minute isključenja zbog udarca laktom u glavu Domagoja Duvnjaka. Međutim, kapetan 'kauboja' pokazao je klasu i priznao da nije bilo lakta...
Vidi originalni članak

Rezultat je 25-24 za Nizozemsku s četiri i pol minute do kraja utakmice. Hrvatska rukometna reprezentacija uložila je svaki atom snage u epskom okršaju protiv Nizozemaca, a kapetan 'kauboja' Domagoj Duvnjak (34) oduševio je nevjerojatno poštenim potezom.

KVALIFIKACIJE ZA EP Hrvatska u neviđenoj drami remizirala protiv Nizozemske

Naime, Robin Schoenacker zaustavio je Duvnjaka prekršajem, a suci su odmah pokazali na dvije minute isključenja zbog lakta u glavu.

Tu je, međutim, intervenirao Duvnjak. Još uvijek je ležao na parketu kad je odmahnuo rukom i signalizirao sucima rukom da nije dobio udarac laktom u glavu.

Malo koji sportaš bi tako reagirao u sličnoj situaciji. Hrvatska je gubila, a 'kaubojima' bi igrač viška bio veliki vjetar u leđa do kraja utakmice koja je na kraju završila neriješeno. 

Međutim, Duvnjak je još jednom pokazao svoju klasu i dobio ovacije za fair-play.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • take it back1 13.03.2023.

    Vidim da je Duvnjak isključivi krivac i prodana duša. Shvatite da smo u slobodnom padu ali ne zbog igrača. Jbg. takvi smo mi Hrvati, ili pukovnik ili pokojnik.

  • marko668 13.03.2023.

    Ako nikako onda posteno!

  • mdcro24 12.03.2023.

    Zasluzio da ga se izbaci iz repke, trajno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare