To je to što me zanima!

Magični Leo! Svoj prvi i 600. gol za Barcu dao prvog svibnja

Barcelona je pobjedom protiv Liverpoola (3-0) već jednom nogom zagazila u finale Lige prvaka. Messi je prekrasno pogodio iz slobodnjaka za 3-0 točno 14 godina nakon svog prvog gola za Barcu
Vidi originalni članak

Namjestio je loptu na 25 metara od Alissonovog gola, uzeo zalet i maestralno pogodio za veliku pobjedu Barcelone. Magični Leo Messi na najljepši je mogući način zabio svoj 600. gol u dresu 'blaugrane'.

VIDEO POGLEDAJTE >>OVDJE<<

Burno su proslavili gol domaći igrači svjesni da im je ovo praktički osiguralo prolaz u finale Lige prvaka. Messi je s dva gola Liverpolu došao do brojke od 600 postignutih golova u svim natjecanjima, a prvi je zabio točno prije 14 godina protiv Albacetea.

Uzvrat polufinalne utakmice Lige prvaka igra se u utorak, 7. svibnja, s početkom u 21 sat na Anfieldu. Pred Liverpoolom je težak posao jer za produžetke trebaju zabiti tri gola, a za prolazak četiri gola bez primljenog. Ako će Alisson još koji put morati vaditi loptu iz mreže, Liverpoolu za prolaz treba pobjeda od četiri gola razlike.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • eugen123 02.05.2019.

    Ronaldinho tata nogometa... deset mjesta prazno pa Lessi. Kad Lesi osvoji SP i Copa Americu sa Argentinom možda ga se bude moglo uspoređivat. Ovo ljeto očekujem još jedan odlazak u mirovinu nakon Copa America, ali ajde živi bili pa vidjeli. Kao što sam napisao u komentaru jućer LoLerpool je igrao a Barca zabijala. Prvi gol Messia više sreće nego pameti. Slobodnjak vrhunski pogođen iako mala greška kod postavljanja živog zida, ali to ne umanjuje lijepotu gola. Razlika između Lessia i penalda je u tome što je Kikica riješavao polufinala zadnjih 3-4 sezone dok to messi napravi svake prijestupne. Nisam fan nijednog...

  • eugen123 02.05.2019.

    Čitam komentare danas. Hoće mi netko objasniti ko je dirk

  • 02.05.2019.

    zamislite onaj dan kada Messi i CR otiđu u mirovinu, nogomet više nikad neće biti isti

Komentiraj...
Vidi sve komentare