To je to što me zanima!

'Svaka čast Modriću, ali Messi će, dok god igra, biti najbolji...'

Luka Modrić proglašen je u ponedjeljak po izboru Fife najboljim nogometašem svijeta za prošlu sezonu, a mišljenja o tome tko je stvarno zaslužio ovu nagradu podijelila su nogometni svijet...
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak je po izboru Fife proglašen najboljim nogometašem svijeta. U užoj konkurenciji dobio je više glasova od Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha, a mnogi se ne slažu s ovakvim poretkom.

Iako o pobjedniku odlučuju izbornici, kapetani te ugledni sportski novinari, ovih dana sve je više negodovanja u medijima. Većina negativnih komentara stiže od onih koji smatraju da je najboljim nogometašem svijeta trebao biti proglašen Cristiano Ronaldo, ali naravno, tu su i Messijevi 'zagovornici'.

SANTOS NEZADOVOLJAN Portugalski izbornik: Ronaldo je najbolji, nešto je tu čudno...

Jedan od njih je i nekadašnji Leov suigrač iz Barce, legendarni Kamerunac Samuel Eto'o.

- Svaka čast Modriću, ali Lionel Messi je najbolji igrač svijeta i dok god igra, bit će tako. Razumijem ljude koji su birali i dali glas Modriću, ali za mene je Messi uvijek najbolji - rekao je Eto'o, čije mišljenje dijele i Dani Alves, Ernesto Valverde, Unai Emery te Mauricio Pochettino.

Međutim, Argentinac se ove godine nije našao niti u užem izboru, a Luka je apsolutno zasluženo prekinuo dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija s osvojenom Ligom prvaka i srebrom sa Svjetskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • slucajni_prolaznick 27.09.2018.

    MESSI je bog nogometa i tu nema nikakve diskusije. 5 golova u sezoni i 7 asista je premalo da bi se bilo the best.

  • umjereni pacifist 27.09.2018.

    dosta je bilo favoriziranja manekena u šesnajstercu.oni neka dobivaju priznanja za najboljeg strijelca. vrijeme je da se prizna rad i znoj pomočnog osoblja.za tu nagradu su oštečeni iniesta,pirlo i mnogi drugi.

  • Dakox 26.09.2018.

    Samo je rekao ono sto svi znamo, po meni treba ukinuti te nagrade za pojedince jer ionako to ne dobiva najbolji igrac nego igrac momcadi koja osvoji vise trofeja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare