To je to što me zanima!

Sve dogovoreno! Kranjčar ipak odlazi u Tottenham!

Transfer u Spurse dogovoren je tek na završetku prijelaznog roka. Kranjčarov ugovor vrijedan je pet milijuna funti, a s Nikom dolazi i David James
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar na pragu je potpisa četverogodišnjeg ugovora s Tottenhamom, a svi detalji trebali bi se finiširati sutra, nakon što u London pristigne Nikin odvjetnik Emil Žgur.
- Preostale su još formalnosti, koje ćemo riješiti nakon mojeg dolaska u London, no vjerujem da tu neće biti nikakvih problema - rekao je Žgur i dodao kako je presudila želja Harryja Redknappa da Niku dovede u svoju momčad.
Ranije u ponedjeljak činilo se da od dogovora neće biti ništa jer je oko 15 sati Žgur pesimistično rekao:
- Da, pregovaramo, no daleko smo od dogovora. Ono što tražimo i ono što nude Spursi prilično je daleko jedno od drugoga, tako da sam pesimističan. Bio bih vrlo pozitivno iznenađen da se do kraja prijelaznog roka nešto promijeni.
A do velikog obrata došlo je predvečer. Očito pritisnut ozljedom Luke Modrića, koji će pauzirati do proljeća, Tottenham je pristao na tražene uvjete i Niko je, umjesto na zrakoplov za Hrvatsku, krenuo na liječnički pregled.
Žgur je obavijestio Bilića da će Niko zakasniti i reprezentativnim pripremama priključiti se u utorak nakon potpisa ugovora, što je Bilić primio kao dobru vijest.
- Velika je stvar da će tri reprezentativca igrati u istom klubu i da će se dodatno uigravati, rekao mi je presretni Bilić - rekao nam je Nikin odvjetnik, koji nije bio spreman otkriti detalje ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Marioko 01.09.2009.

    Dok nekom ne smrkne drugom ne svane.......da se nije luka ozljedio nebi ga uzeli sigurno ovak su za jeftine pare dobili bar nekog igraca,po meni on je obican prosjek od igraca i nikad nije nist posebno odigrao a svi ga hvale stvarno neznam po kojoj osnovi za novinare znam dobivaju dobru lovu za svaki clanak.....

  • Pagma 01.09.2009.

    Tottenham najveći europski hrvatski klub.

  • casio 01.09.2009.

    Šta su sve dečku radili oni debili od Boysa. Te debeli ,te svinja,a mali je igrao i šutio i od svih tih nazovi navijača napravio budale. Svaka mu čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare