To je to što me zanima!

Sve je dogovoreno: Rebić je u Fiorentini za 7,5 milijuna eura!

Rebić bi danas trebao krenuti na liječnički pregled u Italiju, nakon čega će uslijediti potpis ugovora. Trener 'viola' Montella vjeruje da bi mogao naslijediti Jovetića
Vidi originalni članak

Čini se kako je napokon završena trakavica oko transfera Ante Rebića, nadareni igrač Splita karijeru nastavlja u Fiorentini, koja će Splitu platiti 7,5 milijuna eura odštete, a cijeli transfer s ugovorom igrača i bonusima penje se na čak 12 milijuna eura.

Samo nemoralna ponuda nekog drugog kluba može zaustaviti transfer Ante Rebića u Fiorentinu, koja je tri puta poboljšavala svoju ponudu, sve dok nije omekšala predsjednika Splita Slavena Žužula. Žužul je Rebićevim roditeljima obećao kako će njihovog sina, koji će uskoro proslaviti 20. rođendan, transferirati u veliki klub, i obećanje je izvršio. A posebna želja bila mu je da nadmaši i najveći transfer Hajduka, koji je, podsjetimo, od Blackburna za Nikolu Kalinića dobio 7 milijuna eura.

Rebić bi danas ujutro trebao krenuti na liječnički pregled u Italiju privatnim malim avionom, nakon čega će uslijediti potpis ugovora. Trener Firentinaca Vincenzo Montella vjeruje kako bi naš reprezentativac mogao naslijediti Crnogorca Stevana Jovetića, koga su nedavno prodali u Manchester City za 25 milijuna eura.

U svakom slučaju, Rebić je već odigrao svoj zadnji susret u crvenom dresu Splita. Jučer ujutro stigao je na Park mladeži po svoj dres, koji je namjeravao pokloniti rođaku, te sportsku opremu, jer neće konkurirati za ogled s Hrvatskim dragovoljcem. No dres nije pronašao, taj je već u kolekciji nekog nepoznatog sretnika, koji će ga sačuvati za uspomenu. Rođak će se morati zadovoljiti dresom Fiorentine.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • CR7 AND HAJDUK 27.08.2013.

    ovi je sigurno isa u mamica na instrukcije za prodaju igraca

  • milahorvatjesve 27.08.2013.

    ne vrijedi tolike pare

  • Kritičar11 27.08.2013.

    Sad gledaj Splita kaki ce bit, ocekujem od Zula bar 2 pojačanja nakon ovoga.... Crno se piše mom Ajduku :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare