To je to što me zanima!

Sve je riješio: Josip Brekalo odlazi u Bayern München?!

SASTANAK Josip Brekalo povjerio se prijateljima da su kod njega u stanu bili predstavnici njemačkog diva. Dinamo je blizu gubitka talentiranog nogometaša
Vidi originalni članak

Pravi razlog odbijanja potpisivanja novog ugovora s Dinamom sad je jasan. Brekalo odlazi u Bayern.

Prije nepunih tjedan dana, tako tvrde Josipovi prijatelji, u Zagreb su došli predstavnici njemačkog diva, minhenskog Bayerna, kako bi s tatom Brekalo dogovorili transfer.

Izuzetno talentirani napadač cijelu je karijeru proveo u Maksimiru. U Dinamo je došao s osam godina i prošao sve selekcije. Već prije dvije godine za njega se “zakačio” Bayern, a potvrdu o kakvom igraču je riječ dobili su u suretu juniora Dinama i Bayerna, kad ih je Brekalo u Münchenu sam pobijedio. Prvo je izborio penal, a potom zabio za pobjedu 2-1.

- Znam da razni menadžeri stalno zovu mog tatu, no mene to ne zanima niti se opterećujem - kazao je Josip pri potpisivanju ugovora s Dinamom.

No Nijemci su “prerasli” telefonske razgovore, te riječi pretvorili u djela. Stigli su u Zagreb i u, barem je tako trebalo biti, tajnosti pokušali dogovoriti odlazak Brekala.

Da je blizu odlasku iz Maksimira, potvrdio je i trener Dinama Zoran Mamić rekavši kako će Brekala biti izuzetno teško zadržati.

Šteta, bit će to, nakon Murića i Brodića, odlazak još jednog velikog talenta...

Idi na 24sata

Komentari 125

  • superkomentari 09.03.2016.

    Ne razumijem zašto ljudi imaju potrebu komentirati što 17 godišnji klinac odlazi u bayern? Pa što ako propadne, u dinamu propadne puno više klinaca nego u bayernu ali njih nema u novinama. Bravo za klinca super, samo idi bit će ti bolje nego tu. I da, Murić je počeo igrati u prvoj momčadi u Ajaxu a Brodić je bio ozljeđen a sad je na posudbi i nitko od njih se ne kaje što je otišao!

  • shadowstriker 09.03.2016.

    Šteta za maloga jer Bayern nije najbolji izbor za neafirmiranog igrača, Bayern je odličan za igrače koji će odmah biti u užoj konkurenciji i dobiti pravi ugovor, ovako može ispasti čorak.

  • Dalmacija u srcu 09.03.2016.

    Bravo mali te nemoj nasjedat na ove poganske jezike Tatičara, nitko ti ništa nije da niti te stvoria. Stvoria si sam sebe i sa takvim stavom ćeš uspit. Ne triba te gurat nitko, pa ni Mamić. Ko ih jeb*.

Komentiraj...
Vidi sve komentare