Sport

Komentari 125

Sve je riješio: Josip Brekalo odlazi u Bayern München?!

Sve je riješio: Josip Brekalo odlazi u Bayern München?!

SASTANAK Josip Brekalo povjerio se prijateljima da su kod njega u stanu bili predstavnici njemačkog diva. Dinamo je blizu gubitka talentiranog nogometaša

Pravi razlog odbijanja potpisivanja novog ugovora s Dinamom sad je jasan. Brekalo odlazi u Bayern.

Prije nepunih tjedan dana, tako tvrde Josipovi prijatelji, u Zagreb su došli predstavnici njemačkog diva, minhenskog Bayerna, kako bi s tatom Brekalo dogovorili transfer.

Izuzetno talentirani napadač cijelu je karijeru proveo u Maksimiru. U Dinamo je došao s osam godina i prošao sve selekcije. Već prije dvije godine za njega se “zakačio” Bayern, a potvrdu o kakvom igraču je riječ dobili su u suretu juniora Dinama i Bayerna, kad ih je Brekalo u Münchenu sam pobijedio. Prvo je izborio penal, a potom zabio za pobjedu 2-1.

- Znam da razni menadžeri stalno zovu mog tatu, no mene to ne zanima niti se opterećujem - kazao je Josip pri potpisivanju ugovora s Dinamom.

No Nijemci su “prerasli” telefonske razgovore, te riječi pretvorili u djela. Stigli su u Zagreb i u, barem je tako trebalo biti, tajnosti pokušali dogovoriti odlazak Brekala.

Da je blizu odlasku iz Maksimira, potvrdio je i trener Dinama Zoran Mamić rekavši kako će Brekala biti izuzetno teško zadržati.

Šteta, bit će to, nakon Murića i Brodića, odlazak još jednog velikog talenta...

Najčitaniji članci