To je to što me zanima!

Sve mu se vratilo: Dobio prst u oko od Josea i prebolio tumor

Francesc "Tito" Vilanova i Bayó (42), novi trener Barcelone u prvi plan je došao kad ga je Mourinho napao u uzvratu španjolskog Superkupa. Ni tumor ga nije zaustavio
Vidi originalni članak

Tog 17. kolovoza 2011. uzvratna utakmica španjolskog Superkupa između Barcelone i Real Madrida od spektakla pretvorila se u lakrdiju u režiji Jose Mourinha. Portugalski trener frustriranom nemoći svog kluba protiv europskog prvaka nakon naguravanja na travnjaku prišao je pomoćniku Barcelone Titu Vilanovi te mu gurnuo prst u oko nakon čega mu je ovaj uzvratio.

Sramotan potez 'Special Onea' bacio je u drugi plan Barcino osvajanje novog trofeja, a Vilanova postao je kolateralna žrtva Realova raspada. 

Kad se činilo da su nevolje po novog Barcinog trenera iščeznule, Titu, pravim imenom Francesc, dijagnosticiran je tumor partoidne žljezde, a njegovi igrači htjeli su mu porukom na majicama pružiti podršku. Uefa, to nije dopustila, no to nije bilo toliko ni važno jer se Vilanova operacijom uspješno riješio zloćudne bolesti.

Pet mjeseci kasnije nakon svih nedaća Vilanovi se sve vratilo nakon što su čelnici Barcelone njemu ukazali povjerenje nakon što je njegov najbolji prijatelj Pep Guardiola na press konferenciji obznanio da napušta klupu Katalonaca.

Guardioli bio desna ruka; nikad nije igrao za prvu momčad Barcelone

Novi trener nekoć je bio  junior Barcelone. Za prvu momčad nikad nije zaigrao. U Celti je odigrao samo 26 prvoligaških utakmica u tri godine. Francesc Tito Vilanova i Bayo rođen je u Gironi. Igrao je 14 godina, uglavnom u drugoligaškim klubovima. Veliki je prijatelj Pepa Guardiole, s kojim je kao pomoćnik na klupi Barce osvojio 13 trofeja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nisam Taj 28.04.2012.

    Odlican izbor iako sam mislio da ce ipak ici na Bielsu u Barceloni nakon sto su ga toliko hvalili iz nje. Villanova je pokazao da se nicega ne boji kad je lupio zvecku prevoditelju na sto je ovaj ostao zbunjen sa stisnutim usnicama sto se lijepo vidi i na ovom klipu gore.Sto mozemo ocekivati iz madrida nego prljavstinu i nesportsko ponasanje koje je prevoditelj digao na jednu novu,dosad neviđeno prljavu razinu,ali za real normalnu ?! Villanova mu je i tada pokazao kako ce odgovarat na sve ovo podmuklo sto dolazi iz madrida,samarom iza usiju,i zato definitivno mislim da je najbolji moguci izbor za Barcelonu danas. Cak mislim da Barcelona ovaj put s njim nece igrat u rukavicama i ako prevoditelj nastavi sa podmuklostima i svinjarijama mogao bi dobiti zaista prave batine pored terena od Tita Villanove,te da ga skupljaju lopatom nakon El Klasicnog. Hocu reci da ako ovaj mali smrdljivac,koji je dobro naucio madridsku skolu i proosao sa odlicnim,nastavi umjesto rukovanja na pocetku i kraju utakmice bi mogli vidjeti sakacki obracun i K.O. vec u 1. rundi te odbrojavanje portugalskom smradu koji bi se mogao probuditi tek na putu do bolnice kad Titu dođe saka.U slucaju da uskoci i ovaj drugi mali smrad na klupi reala mogli bi vidjeti i cijelu klupu reala kako lezi na podu u odbrojavanju i kako ih pokusavaju osvjestit za nastavak batinjanja od Tita Villanove. U svakom slucaju dolazi na klupu Barcelone covjek koji se ne libi ni zvecku opalit klupi reala samo ovaj put ne samo na terenu,nego i doslovno pored njega,pa ce u realu pripazit pri rukovanju i vjerojatno svojim trenerima nabaviti zastitne maske kako bi izdrzali bar 4-5 bombi i bradu i celo da ne padnu odmah. Vise od kluba definitivno !!!

  • braanee 28.04.2012.

    Tito imas moju podrsku :) tito

  • Notorious Nike 28.04.2012.

    nadam se da ce se pep vratit za 3-4 godine kad bi neymar trebo prec u barcu, da osatnu messi, iniesta, cesc, sanchez, nove mlade nade cuenca, thiago, tello i u novu moze se ponovo nova era napravit sa nekoliko trenutnih igraca i kad bi doslo jos par dobrih pojacanja, sve najbolje titu na preuzimanju momcadi i po nove trofeje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare