To je to što me zanima!

Sve Neymarove cure: Brazilke, modeli, UFC djevojke, Hrvatica

Od igle do lokomotive, reklo bi se, zapravo, od manekenke do UFC borkinje. Profesija mu nije bitna, ali izgled, itekako. Posljednji ulov mu je Hrvatica koju je preoteo popularnom latino pjevaču Malumi....
Vidi originalni članak

Kada s 27 godina možete reći da ste bili nogometna zvijezda Barcelone te da ste trenutno zvijezda PSG-a, pronalazak djevojke zaista nije problem. U to se uvjerio i brazilski napadač Neymar Jr. koji je u posljednjih sedam - osam godina ljubio neke od najljepših žena na svijetu. Naravno, neke od njih upoznao je i prije nego je zaigrao za Barcelonu i PSG što pokazuje koliki je Brazilac zavodnik.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od igle do lokomotive, reklo bi se, zapravo, od manekenke do UFC borkinje. Profesija mu nije bitna, ali izgled, itekako. Posljednji ulov mu je Hrvatica koju je preoteo popularnom latino pjevaču Malumi. 

Među prvima je na Neymarov šarm pala brazilska manekenka Barbara Evans. Svog je sunarodnjaka upoznala 2011. godine. i iako je tvrdila da su samo prijatelji i da ona već ima dečka, nitko nije povjerovao u tu priču.

Nedugo nakon prekida s Barbarom, Neymar se zadržao u istoj branši i u istoj zemlji. Nicole Bahls, također brazilska manekenka, priznala je da je nekoliko puta prenoćila kod Neymara dok je igrao u Santosu. Kad su je pitali je li bilo dobro, bez oklijevanja je odgovorila: "Odlično!"

Mayra Cardi, reality zvijezda, još je jedna djevojka koja je negirala vezu s Neymarom, no njihov zajednički prijatelj je tvrdio suprotno. Objavio je njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "Bomba! Novi par", ali je Mayra tvrdila da su samo prijatelji.


Playboyevu zečica Patricia Jordane nije razveselio transfer Neymara u Barcelonu pa je medijima pričala svakakve gadarije o njemu i njegovoj tadašnjoj djevojci Bruni Marquezine, dok se i ona "družila" s njim.


Neymar je imao samo 19 godina kad je bio u vezi sa šest godina starijom glumicom Danielom Carvalho. Upravo je ona prekinula vezu nakon dva mjeseca jer nije mogla izdržati medijski pritisak.

 

Brazilska zvijezda najviše je izdržala uz Brunu Marquezine koja se u medijima pohvalila da je izgubila nevinost s 11 godina. Zajedno su bili četiri godine, s povremenim prekidima.


Jedan od nekoliko prekida s Brunom Marquezine zasluga je Larysse Oliveire, brazilske posvuduše koja je po svaku cijenu željela završiti s popularnim napadačem.


Na otvorenju SP-a 2014. Neymar je zabio dva gola u pobjedi protiv Hrvatske 3-1 , a nakon utakmice objavio je fotografiju s Gabriellom Lenzi, također kratkotrajnom Bruninom zamjenom. 


Brdoviti Balkan poznat je po atraktivnim ženama, a šarmu jedne od njih nije odolio niti Brazilac. Sa srpskom starletom Sorajom Vučelić upoznao se na Ibizi, a kasnije je po nju poslao privatni avion da ga dođe posjetiti u Barcelonu.


Na Ibizi je upoznao i Thailu Ayalu, brazilsku glumicu, a njihovim vrućim poljupcima svjedočili su svi koji su se zatekli na zabavi.


Jhenny Andrade brazilska je manekenka, TV-voditeljica i UFC-ova djevojka iz oktogona. S njom se Neymar intenzivno družio 2015., a zajedno su dočekali Novu godinu. Mediji su ih prozvali "novim Kenom i Barbie".

 

Posljednji ulov Neymara vatrena je Hrvatica koja se u Americi bavi manekenstvom. Natalia Barulich već neko vrijeme prati nogometaša na utakmice te vatreno navija s tribina. Nedavno je objavila fotografiju iz Pariza, gdje Neymar igra nogomet, a napisala je i objavu koja nagovješćuje novu ljubav.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 16.10.2019.

    naravno, vidi se koliko pratitelja na Instagramu ove ženske imaju nakon afera sa Neymarom, sponzoruše

  • 16.10.2019.

    A kad je on to bio sa sorajom? Kakve sve lazi ovdje nadjes.

  • biberrr 16.10.2019.

    Pokušao sam pročitat ime novinara koji sastavlja ovako oštoumne članke o sportašima,ali nisam uspio pronaći. Mora da je to napisala žena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare