Obavijesti

Sport

Komentari 27

Sve Neymarove cure: Brazilke, modeli, UFC djevojke, Hrvatica

Sve Neymarove cure: Brazilke, modeli, UFC djevojke, Hrvatica
2

Od igle do lokomotive, reklo bi se, zapravo, od manekenke do UFC borkinje. Profesija mu nije bitna, ali izgled, itekako. Posljednji ulov mu je Hrvatica koju je preoteo popularnom latino pjevaču Malumi....

VIDEO

Kada s 27 godina možete reći da ste bili nogometna zvijezda Barcelone te da ste trenutno zvijezda PSG-a, pronalazak djevojke zaista nije problem. U to se uvjerio i brazilski napadač Neymar Jr. koji je u posljednjih sedam - osam godina ljubio neke od najljepših žena na svijetu. Naravno, neke od njih upoznao je i prije nego je zaigrao za Barcelonu i PSG što pokazuje koliki je Brazilac zavodnik.

Pokretanje videa...

01:43

Od igle do lokomotive, reklo bi se, zapravo, od manekenke do UFC borkinje. Profesija mu nije bitna, ali izgled, itekako. Posljednji ulov mu je Hrvatica koju je preoteo popularnom latino pjevaču Malumi. 

Među prvima je na Neymarov šarm pala brazilska manekenka Barbara Evans. Svog je sunarodnjaka upoznala 2011. godine. i iako je tvrdila da su samo prijatelji i da ona već ima dečka, nitko nije povjerovao u tu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💭♥️ @lingeriefruit

Objavu dijeli Bárbara Evans Clark (@barbaraevans22)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoje tô nostálgica ✨💙 🔙#peoplechoiceawards #LA #SantaMonica

Objavu dijeli Bárbara Evans Clark (@barbaraevans22)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..relax time 🌅🛁 Pelo olhar do meu melhor fotógrafo 💑❤

Objavu dijeli Bárbara Evans Clark (@barbaraevans22)

Nedugo nakon prekida s Barbarom, Neymar se zadržao u istoj branši i u istoj zemlji. Nicole Bahls, također brazilska manekenka, priznala je da je nekoliko puta prenoćila kod Neymara dok je igrao u Santosu. Kad su je pitali je li bilo dobro, bez oklijevanja je odgovorila: "Odlično!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boa noite especial usando look da @ballstyle.co

Objavu dijeli Nicole Bahls (@nicolebahls)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caribe brasileiro @pousadarangai fotografia @paulobezerra_

Objavu dijeli Nicole Bahls (@nicolebahls)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Bahls (@nicolebahls)

Mayra Cardi, reality zvijezda, još je jedna djevojka koja je negirala vezu s Neymarom, no njihov zajednički prijatelj je tvrdio suprotno. Objavio je njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "Bomba! Novi par", ali je Mayra tvrdila da su samo prijatelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quando você vai bancar a sexy e esquece que tomou vacina 🤣. By @secavocerenove

Objavu dijeli Mayra Cardi (@mayracardi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Não abrirei os comentários sobre esse assunto para não gerar polémica, mas quero saber a sua opinião sobre o flúor da pasta de dente. Trago abaixo uma pesquisa para que VOCÊ estude e tire suas conclusões. Uma corrente de médicos e dentistas afirmam que o consumo de flúor, adicionado na água e nas pastas de dente, pode causar sérios danos ao organismo. Segundo o médico especialista em nutrologia e medicina ortomolecular, doutor Wilson Rondó Júnior, o flúor é considerado um pesticida, listado no Manual Merck — livro básico de doenças e toxinas, referência na medicina — como um veneno letal quando consumido em quantidades exageradas. E você o que acha disso? Já fez a sua própria pesquisa para ter a sua própria opinião? Faça suas pesquisas, ninguém mais que você pode ter tanto interesse na sua saúde e vida, não é? Nós não sabemos de MUITA coisa que nos eram escondidas, mas a partir do momento que alguém te falar algo, vá você mesmo pesquisar e tirar suas próprias conclusões e opinião! Não existe certo e errado, existe o jeito que VOCÊ escolhe em levar a sua vida. Afinal, ela é sua né? . . Obs: Não sou eu que estou dizendo isso acima, por isso coloquei o nome do livro e médico, mas existem muitas outras pesquisas e teoria sobre esse mesmo assunto, descubra VOCE . Estamos vivendo um momento muito chato onde as pessoas não respeitam a existência de opiniões divergentes, dentro da própria medicina essa guerra não é diferente. Alguns médicos e pesquisadores acreditam em algumas coisas, estudos e pesquisas, e outros médicos acreditam em outras teorias, estudos e pesquisas. Essas pessoas dedicam suas vidas estudando para nos trazer informações, para que possamos ESCOLHER qual caminho seguir. Não da para ficarmos na internet xingando as pessoas o tempo todo só porque elas não pensam como nós. A divergência de opinião acontecerá SEMPRE! A vida é sua e ninguém melhor que você para escolher seus caminhos.Sigam pessoas que vocês gostem e acreditem. Se um dia essas pessoas deixarem de fazer sentido, simplesmente parem de seguir, seja no Instagram ou na vida real. . Ter opinião diferente faz com que mais cientistas estudem e busquem mais soluções diante de novos problemas

Objavu dijeli Mayra Cardi (@mayracardi)


Playboyevu zečica Patricia Jordane nije razveselio transfer Neymara u Barcelonu pa je medijima pričala svakakve gadarije o njemu i njegovoj tadašnjoj djevojci Bruni Marquezine, dok se i ona "družila" s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom dia amores ❤❤

Objavu dijeli Patricia Jordane (@apegojordane)


Neymar je imao samo 19 godina kad je bio u vezi sa šest godina starijom glumicom Danielom Carvalho. Upravo je ona prekinula vezu nakon dva mjeseca jer nije mogla izdržati medijski pritisak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dani Carvalho 🎭 (@danicarvalhooo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@cajuphotographer

Objavu dijeli Dani Carvalho 🎭 (@danicarvalhooo)

Brazilska zvijezda najviše je izdržala uz Brunu Marquezine koja se u medijima pohvalila da je izgubila nevinost s 11 godina. Zajedno su bili četiri godine, s povremenim prekidima.


Jedan od nekoliko prekida s Brunom Marquezine zasluga je Larysse Oliveire, brazilske posvuduše koja je po svaku cijenu željela završiti s popularnim napadačem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leveza pra esse domingo... 🍃(@valentinajoaomonlevade / @vicenza_ )

Objavu dijeli Laryssa Oliveira (@laryssaoliveira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@studior.concept ✔️

Objavu dijeli Laryssa Oliveira (@laryssaoliveira)


Na otvorenju SP-a 2014. Neymar je zabio dva gola u pobjedi protiv Hrvatske 3-1 , a nakon utakmice objavio je fotografiju s Gabriellom Lenzi, također kratkotrajnom Bruninom zamjenom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@newbeach_oficial ❤️ #summerdays #biquinisdalenzi

Objavu dijeli Gabriella Lenzi (@gabriellalenzi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#burningman #burningmanstyle 🔥🔥

Objavu dijeli Gabriella Lenzi (@gabriellalenzi)


Brdoviti Balkan poznat je po atraktivnim ženama, a šarmu jedne od njih nije odolio niti Brazilac. Sa srpskom starletom Sorajom Vučelić upoznao se na Ibizi, a kasnije je po nju poslao privatni avion da ga dođe posjetiti u Barcelonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'am stronger than you think .. 😉💋

Objavu dijeli Sara (@sorajavucelic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#cheers to life 😍💫💎 #tb

Objavu dijeli Sara (@sorajavucelic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👑

Objavu dijeli Sara (@sorajavucelic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dolcichepassione🍰♥️

Objavu dijeli Sara (@sorajavucelic)


Na Ibizi je upoznao i Thailu Ayalu, brazilsku glumicu, a njihovim vrućim poljupcima svjedočili su svi koji su se zatekli na zabavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obrigada 👰🏻 @martumariage @marturj você é muito maravilhosa! 🙌🏽

Objavu dijeli Thaila Ayala (@thailaayala)


Jhenny Andrade brazilska je manekenka, TV-voditeljica i UFC-ova djevojka iz oktogona. S njom se Neymar intenzivno družio 2015., a zajedno su dočekali Novu godinu. Mediji su ih prozvali "novim Kenom i Barbie".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O @electralasvegas⚡️ é tão perfeito 😍 @venetianvegas

Objavu dijeli Jhenny Andrade UFC Girl (@jhenny)

 

Posljednji ulov Neymara vatrena je Hrvatica koja se u Americi bavi manekenstvom. Natalia Barulich već neko vrijeme prati nogometaša na utakmice te vatreno navija s tribina. Nedavno je objavila fotografiju iz Pariza, gdje Neymar igra nogomet, a napisala je i objavu koja nagovješćuje novu ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

only thing I want to do tonight is drink you like a Spanish wine 🍷

Objavu dijeli Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu