To je to što me zanima!

Sve o Kepčiji: Završio je dva fakulteta, radio i u Dinamu...

Ivan Kepčija prvo je bio trener, radio i u Dinamovoj školi nogometa, bio je desna ruka Romeu Jozaku s kojim je napisao knjigu, a kao tehnički direktor osvojio je s Legijom prvenstvo i kup
Vidi originalni članak

Hajduk je na mjesto sportskog direktora doveo mladog i ambicioznom Puležana Ivana Kepčiju (37). Na toj je poziciji naslijedio Sašu Bjelanovića koji je otišao prije nekoliko tjedana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kepčija je bez posla bio od 2018. kad je napustio poljsku Legiju iz Varšave gdje je obnašao funkciju tehničkog direktora. Bio je desna ruka Romeu Jozaku koji je nakon poljske avanture završio u Kuvajtu.

Zanimljivo, Kepčija ima i dva završena fakulteta. Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te kineziologiju na Saint Mary's College of California. 

KEPČIJA SPORTSKI DIREKTOR Stanić savjetnik bez ugovora: Ovdje ne smiju padati glave...

Prvo se bacio u trenerske vode. U SAD-u je radio kao nogometni trener te tehnički direktor nogometnog kluba San Ramon. Trenersku karijeru započeo je 2004. godine kao trener u omladinskoj školi Jadrana iz Poreča. Godinu dana poslije otišao je u SAD na školovanje gdje je boravio do 2014. godine. 

Kepčija je s Jozakom napisao i "Razvojni program" koji objašnjava kako poboljšati izvedbu na terenu te se brzo i bezbolno prilagoditi zahtjevima modernog nogometa.

Puležan je kao direktor varšavskog kluba potpisao dva naslova. Po jedan u tamošnjem prvenstvu i kupu.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 16.12.2019.

    Hočemooòo Mirtu Šurjak i Deu Ređžič !!!!!!😎

  • nostradamus 16.12.2019.

    Vidim Hajduk opako uzima dinamov kadar. Nije ovo prvi...

  • ante216 16.12.2019.

    Hajduk je Dinamova filijala

Komentiraj...
Vidi sve komentare