To je to što me zanima!

Sve o rukometašima: Lino je novinar, Igor Vori vozač

Naši rukometaši, iako su velike zvijezde, zaista su obični dečki. Da im posao nije vrhunski sport, bavili bi se običnim zanimanjima poput roditelja...
Vidi originalni članak

Super su, svi su velike zvijezde, a ponašaju se kao sasvim obični dečki iz susjedstva, oduševljeno je rekla Mirna Jukić upoznavši hrvatske rukometne reprezentativce.
I nije jedino Mirna tako govorila o našim rukometašima. Sjajna su klapa i svi njihovi uspjesi vjerojatno počivaju baš na tome.
- S kim sam najbolji? S Vorijem i Špoljarićem. Ali svi smo mi dobri, svi se odlično slažemo - rekao je svojedobno Blaženko Lacković.
“Haubica” iz Marofa skroman je dečko, njegovi roditelji kažu kako mu nije problem ni nahraniti svinje kada dođe u posjet. Voli ćevape, sarme i pivo, kao i velik dio onih koji uživaju u njegovu rukometu.
Ivano Balić je veliki emotivac, sin Dino za njega je centar svijeta. Zbog njega se vratio iz Španjolske, njegovo ime nosi na podlaktici... Velika mu je ljubav košarka, obožava i hokej, a na igranje rukometa morali su ga nagovarati. Nasreću, uspjeli su.
- Od 18. do 24. godine igrao sam rukomet iz ljubavi. Tek kad sam potpisao prvi pravi profesionalni ugovor shvatio sam da bi se od toga moglo i živjeti - rekao je najbolji svjetski rukometaš.
Domagoj Duvnjak voli putovanja, Igor Vori, kažu suigrači, ne prestaje govoriti od jutra do mraka, Ivan Čupić šali se i kad ostane bez prsta... A vodi ih Lino Červar, koji se, između ostalog, bavio i - novinarstvom?!

ČUPIĆ VIŠE NIKAD S PRSTENOM
Čupko je bez prsta ostao zapevši za ogradu vjenčanim prstenom. Nakon oporavka više nikad nije stavio prsten. Nije to bilo slučajno, kaže, pa ne želi izazivati sudbinu.

LAC JE ZAPROSIO NA EIFFELU
Današnju suprugu Nikolinu Blaženko je u ljeto 2006. godine odveo na putovanje u Pariz. Zaprosio ju je na vrhu Eiffelova tornja, a vjenčali su se godinu dana poslije.

ČERVAR BIO UREDNIK NOVINA
Nakon što je diplomirao na Učiteljskoj akademiji, Lino Červar se zaposlio kao profesor hrvatskoga jezika, a istodobno je bio i urednik glasila Arenaturist.

VOZAČ AUTOBUSA IGOR VORI
Da nije rukometaš, Igor Vori bi bio vozač autobusa. Njegov otac je vlasnik prijevozničke tvrtke i radio bi kod njega.
- Pitanje je bi li on mene  zaposlio - kaže Vori.

DUVNJAK HOBI - SPAVANJE
Domagoj nema previše slobodnoga vremena, a i ono malo što ima koristi za - spavanje. Kaže kako spavao oko 12 sati na dan, a svako poslijepodne odspava barem tri sata.

MIRKO OBOŽAVA KIEL I BARCU
Rukometom se Mirko Alilović počeo baviti sa 12 godina. Došao je na prvi trening u rodnom Ljubuškom i rekao: “Želim biti golman!” Triput je bio prvak BiH s matičnim klubom, Izviđačem


BALIĆ U MEDIJSKOJ IZOLACIJI
Ne gledam televiziju, ne čitam novine i ne koristim se internetom. I život mi je puno ljepši, rekao je Ivano Balić. Oženio se sa 19 godina, a rukomet ozbiljno shvatio sa 24...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 30.01.2010.

    Lino Červar napada novinare! http://www.youtube.com/watch?v=B1xNj-TAfd0

  • reklakazala 30.01.2010.

    A ja sam igrač !

  • oggogo 30.01.2010.

    Nije važno tko je što bio,što je mogao biti,što je trebao biti a ni što će biti...Sada je važno da pokažu da su najbolji u europi i da se cijela država ponosi njima jer su to zaslužili!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare