To je to što me zanima!

Finala Lige prvaka i Europske lige održat će se usred ljeta!

Sve se odgađa, pomiče, gura u neke nove termine i to sa nadom da će se sve na kraju ipak stići obaviti kasnije ove ili barem sljedeće godine. Euro je out, ljeto ćemo provesti uz LP i EL
Vidi originalni članak

Uefina videokonferencija počela je u 13 sati i odlučila. O odgodi Eura za sljedeću godinu i o klupskim natjecanjima. Finale Europske lige prebačeno je na 25. lipnja i igrat će se u Gdanjsku, a finale Lige prvaka na 27. lipnja, a mjesto igranja je Istanbul.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Većina nogometnih liga diljem Europe je odgođena do početka travnja, a samo prebacivanje Eura na sljedeću godinu znači da bi se ta odgoda prvenstava mogla i produžiti. Španjolski As piše kako će se lige diljem Europe nastaviti početkom svibnja, a trajat će sve do kraja lipnja.

Sve se odgađa, pomiče, gura u neke nove termine i to sa nadom da će se sve na kraju ipak stići obaviti kasnije ove ili barem sljedeće godine. Euro je out, sigurna je Marca. Ljeto ćemo provesti uz LP i EL.

Dakle i zagrebački fakini, fenomenalni Dinamovi juniori pod stručnim zapovjedništvom Igora Jovićevića, svoj hod u Ligi prvaka mladih nastavljaju u svibnju. Uz veliki kondicional: AKO se do tada pandemija korona virusa stavi pod kontrolu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 17.03.2020.

    Oko Božića možda, usred ljeta sigurno ne

  • Xyster 17.03.2020.

    Zato i odgadaju Roland Gaross, koji se trebaju igrati pocetkom lipnja, ove sezone se nece igrati vise nista.

  • branimir220250 17.03.2020.

    Tu vašu tvrdnju nećemo gledati ni na crtanom filmu,zato se pokrijte ušima po glavi, i slušajte koliko toliko meritornije po tom pitanju❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare