To je to što me zanima!

Šveđanin Andersson uskoro novi sportski direktor Hajduka

Nismo još potpisali s Jensom, niti ćemo tako skoro. Nije tajna da pregovaramo i stavovi su nam se skoro potpuno usuglasili, rekao je predsjednik 'bilih' Marin Brbić
Vidi originalni članak

Šveđanin Jens Andersson, bivši sportski direktor AIK-a, uskoro bi mogao preuzeti istu funkciju u Hajduku! Na mjestu direktora naslijedit će Sergija Krešića.

Ugovor još nije potpisan, ali bi mogao biti idućeg tjedna.

- Nismo još potpisali, niti ćemo tako skoro. Nije tajna da pregovaramo i stavovi su nam se skoro potpuno usuglasili - rekao je predsjednik 'bilih' Marin Brbić.

Andersson bi trebao zarađivati 6000 eura mjesečno, ne računajući bonuse za dobre rezultate, poput osvajana HNL-a, Kupa ili plasmana u Europu. Jens je poznat po transferima afričkih nogometaša i 'otkrivanju' Quagliarelle, koji sada igra u Juventusu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • LongliveUSAforever 07.06.2013.

    Nema on pojma di dolazi. On misli da dolazi u uređenoj normalnoj zemlji gdje svak radi svoj posao za koji odgovara,,a kad ce mu poceti se mijesati u posao razni pekari i politicki tutkuni tipa Andabaka ima da ostavi stvari u stanu i preko noci pobjeci na zrakopolv za Stockholm.

  • ropee 23 07.06.2013.

    Imaju para za bacat na sportske direktore a nemaju za plaćanje igrača :(((

  • floks19 07.06.2013.

    sta ce im sportski direktor kad para za pojacanja nema???covjek mozda zna svoj posao ali za kupit igraca treba imat neke pare,ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare