To je to što me zanima!

S trakom u duginim bojama na Euru će prkositi homofobima...

Tobias Karlsson naručio je posebnu kapetansku traku za Euro 2016. u Poljskoj u kojoj su gay brakovi zabranjeni, a prava homoseksualaca gotovo da ne postoje...
Vidi originalni članak

Nosit ću traku sve dok mi ne zabrane. Želim podržati one za koje ne vrijedi načelo jednakosti, rekao je švedski reprezentativac Tobias Karlsson.

On je naručio posebnu kapetansku traku za Euro 2016. u Poljskoj. U duginim bojama. To je napravio nakon što je saznao s kakvim se neugodnostima moraju nositi ljudi iz LGTB zajednice. Ako mu dopuste, nosit će traku na svim utakmicama.

- Poljsko društvo je nazadno i homofobno. Moram samo provjeriti postoji li neko pravilo po kojem bi nam mogli uzeti bodove - dodao je švedski kapetan.

Gay brakovi su zabranjeni u Poljskoj, a prava homoseksualaca gotovo da ne postoje. Karlsson je odlučio napraviti nešto po tom pitanju. Teško da će mu se netko usuditi prigovoriti. Šveđanin ima 196 centimetara i preko sto kila. Naravno, ako ne dođe zabrana EHF-a po tom pitanju, no to se čini malo vjerojatnim.

Švedska je na Euru u skupini C sa Španjolskom, Njemačkom i Slovenijom.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • branka dovečer 13.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • branka dovečer 13.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • rođo101 12.01.2016.

    kakve sad to ima veze što je on visok 196cm i težak 100kg,ako su pravila pšravila su za sve ista! znači mesi nebi smio stavit takvu traku jer je 165cm,a moj marko i ti stvarno svašata pišeš i pomalo na nasilnički način razmišljaš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare