To je to što me zanima!

Šveđani su srušili Rusiju uoči Maksimira, Ings utrpao škarice

Dominic Calvert-Lewin zabio je u debiju za englesku reprezentaciu, ali Danny Ings napravio je potez za naslovnice. Šveđani su u Moskvi slavili 2-1 golovima Isaka i Johanssona
Vidi originalni članak

U prijateljskoj nogometnoj utakmici Engleska je u četvrtak na Wembleyju pobijedila Wales 3-0, a najljepši trenutak susreta dogodio se u 63. minuti kada je Danny Ings škaricama zabio za konačnih 3-0.

Prvi gol za Engleze zabio je napadač Evertona Dominic Calvert-Lewin u 26. minuti. Calvert-Lewin igra u odličnoj formi u Premier ligi, a ovo mu je bio debi u dresu reprezentacije. Među strijelce se upisao i stoper Wolverhamptona Conor Coady u 53. minuti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Bruxellesu je Belgija povela golom Michyja Batshuayija (53), a izjednačujući pogodak za Obalu Bjelokosti zabio je igrač AC Milana Franck Kessié u 87. minuti iz penala. 

Reprezentacija Švedske, koja je sljedeći protivnik Hrvatske u Ligi nacija, u četvrtak je u Moskvi svladala Rusiju sa 2-1. Šveđani su poveli u 21. minuti iz prekida. Veznjak AIK Stockholma, 35-godišnji Sebastian Larsson, je ubacio, a napadač Real Sociedada Alexander Isak glavom trese mrežu.

Gosti su povećali prednost u 72. minuti pogotkom braniča turskog Genclerbirligija Mattiasa Johanssona. Njegov udarac sa 20 metara okrznuo je jednog igrača Rusije te je završio u golu. Utješni pogodak za Rusiju postigao je Aleksandr Soboljev u sudačkoj nadoknadi (90+2').

Prijateljske utakmice, četvrtak:

  • Uzbekistan - Iran 1-2
  • Južnoafrička Republika - Namibija 1-1
  • Rusija - Švedska 1-2
  • Belgija - Obala Bjelokosti 1-1
  • Engleska - Wales 3-0
Idi na 24sata

Komentari 4

  • fiumannn 09.10.2020.

    a jbt i svedjani daju golove iz prekida. opet muka za nas

  • Trump Jong Un 09.10.2020.

    Nikad ništa od Rusa u nogometu ko i Srba, jedino da opet organiziraju svjetsko 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare