To je to što me zanima!

Šveđani rutinski riješili Korejce i predvode skupinu s Meksikom

Švedska i Južna Koreja odigrali su prvu utakmicu u skupini F. Slavila je Švedska 1-0, a gol je došao iz penala novom intervencijom VAR-a. Sada oni i Meksiko vode, a Njemačka je bez bodova
Vidi originalni članak

Dvoboje u skupini F otvorile su reprezentacije Švedske i Južne Koreje. Skandinavci su uz manje poteškoće uspjeli slaviti 1-0 pogotkom kapetana Andreasa Granqvista iz penala. Nalaze se na vrhu tablice zajedno s Meksikom, koji je šokirao Njemačku istim rezultatom.

U prvih 15 minuta napala je Južna Koreja, ali to je uglavnom bilo sve od njihove 'dominacije'. Kasnije je Švedska kontrolirala utakmicu, u mnogo šansi i polušansi našao se Marcus Berg, ali lopta nije htjela u gol. 

Sweden - South Korea Rezultati uživo

Isto se nastavilo u drugom poluvremenu, Korejci su tek preko kontri dolazili pred gol Šveđana, no upisali su tek dvije veće prilike. Nakon što je već u prvom dijelu Švedska mogla dobiti penal, dogodilo se to u 65. minuti. Srušen je Claesson, no sudac Aguilar isprva nije prekinuo utakmicu. Naknadnim korištenje VAR-a dosuđen je penal, a siguran za Švedsku bio je kapetan Andreas Granqvist. 

U sljedećem kolu Meksiko ide na Južnu Koreju, a Njemačka se mora spašavati protiv solidnih Šveđana. Utakmice su na rasporedu 23. lipnja u 17, odnosno 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 18.06.2018.

    sve utakmice su tvrde ali šveđani bi mogli proći skupinu

  • FilipLion 18.06.2018.

    švedi će protiv njemaca odigrat identičan bunker kao protiv Italije i uezti njima dostatan bod a Meksiko će namjerno odigrati nerješeno protiv šveda, jer bolje da prođe po njima Švedska nego Njemačka. a i pobjeda im ne će ništa puno značiti. Tako da Njemci su si jučerašnjim prozaom možda ćak i zatvorili vrata osminefinala zabili su sami sebi nož u leđa...

  • 18.06.2018.

    to su prvi i posljednji bodovi za Švedsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare