To je to što me zanima!

Švedski duo na klupi Hajduka: Gustafssonu stigao sunarodnjak

Radi se o 45-godišnjem treneru koji je samostalno vodio šest švedskih klubova, a posljednji angažman imao je na klupi Jönköpingsa koji je vodio u 71 utakmici. Bit će prvi Gustafssonov pomoćnik
Vidi originalni članak

S dolaskom na dvotjedne pripreme u Sloveniju Jens Gustafsson zaokružio je svoj stručni stožer. Hajdukovom treneru asistirat će sunarodnjak Andreas Brännström. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radi se o 45-godišnjem treneru koji je samostalno vodio šest švedskih klubova, a posljednji angažman imao je na klupi Jönköpingsa koji je vodio u 71 utakmici. Kao igrač nastupao je za švedske klubove Brommapojkarnu, Café Operu, Sirius i Enköpings.

U stručnom stožeru trenera Gustafssona već od ranije su pomoćni trener Mislav Karoglan, trener vratara Zlatko Runje, kondicijski treneri Torbjörn Arvidsson i Šime Veršić te video analitičar Antonio Sebežević.

Splitski klub potvrdio je i imena protivnika tijekom priprema, 26. lipnja protivnik je rumunjska Universitatea Craiova, tri dana kasnije poljski Slask iz Wroclawa, 7. srpnja Celje, a dan kasnije, posljednjeg dan priprema, s rumunjska Uta Arad. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Mendieta6 25.06.2021.

    Moglo bi bit nesto od Hajduka, cini mi se da ova uprava dobro radi.

  • 25.06.2021.

    Neka ,oni su ako ćemo nastavit po starom do cca 8 kola,jer treba u sezoni promijeniti barem 3,4 trenera,to nam je normativ izgleda.

  • dabar001 25.06.2021.

    Gustafssonu karijera može ići samo nizbrdo, jer ne zna gdje je došao

Komentiraj...
Vidi sve komentare