To je to što me zanima!

Švedski izbornik brži od Nike: Hrgoti poziv u reprezentaciju

Branimir Hrgota (21) igra za Borussiju Mönchengladbach. Kao dječak preselio se u Švedsku. Navodno je Kovač posjetio njegovu obitelj. No Hrgota sad zovu Šveđani...
Vidi originalni članak

Izbornik švedske nogometne reprezentacije Erik Hamren objavio je popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv Estonije (4. rujna) i kvalifikacije s Austrijom u Beču četiri dana kasnije. Na popisu je 21-godišnji Branimir Hrgota, nogometaš Borussije iz Mönchengladbacha, za kojeg se bore Švedska, Hrvatska, ali i BiH. 

Hrgota se rodio u Zenici 1993., a u djetinjstvu je preselio u Švedsku. Nastupao je za mladu reprezentaciju Švedske, a prije dvije godine pod okrilje hrvatske reprezentacije pokušao ga je dovesti Ivo Šušak, tadašnji izbornik U-21. Niko Kovač je navodno posjetio obitelj mladog napadača Borussije, koji tek mora odlučiti za koga će igrati.

Švedski izbornik napravio je prvi konkretan potez. Pozvao je Hrgotu u reprezentaciju. Sad je sve na igraču. Hoće li izabrati Švedsku ili će se odlučiti za Hrvatsku? Ako nastupi u kvalifikacijskoj utakmici protiv Austrije, zauvijek je izgubljen za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • aaerts 27.08.2014.

    hrgota mi vuće facom malo na šemsu :D

  • 27.08.2014.

    kako se kaže, što prije to bolje, inače ćemo ga izgubit na švedsku kao i Ibrahimovića.....

  • dobro jutro 27.08.2014.

    U svakom slucaju nije visak,a i da je ispod prosjeka ima 21 godinu sigurno je bolji od Sharbinija Kovac ne bi smio praviti greske od bivsih kolega,sjetite se bisera sto nije htio Ibrahimovica u repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare