To je to što me zanima!

Švedski princ Daniel došao je odati počast našem golmanu

Princ je bio tu. Vidio sam ga. Predao nam je kuvertu i rekao da je to za Ivanovu obitelj. Suosjeća s njima, kaže jedan od bivših igrača AIK-a, danas trener u klubu
Vidi originalni članak

Suprug švedske prijestolonasljednice Victorije, Daniel, došao je u trening kamp AIK-a kako bi odao počast Ivanu Turini. Daniel nije obavijestio klub da će doći.

- Princ je bio tu. Vidio sam ga. Predao nam je kuvertu i rekao da je to za Ivanovu obitelj. Suosjeća s njima i ova ga je tragedija pogodila - rekao je jedan od trenera u AIK-u Björn Wesström, piše Expressen.

AIK-ovi navijači u ponedjeljak su se oprostili od Ivana Turine spektakularnom koreografijom. Navijači ne prestaju dolaziti ispred trening kampa AIK-a gdje su napravili memorijalni centar u čast našem golmanu. 

Dinamo i AIK sljedeći ponedjeljak odigrat će prijateljsku utakmicu, a sav prihod od ulaznica ići će Turininoj obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hell-ica 08.05.2013.

    Definitvno bi trebali uzeti Švedsku kao primjer i nit vodilju, umjesto da se povodimo za zemljama koje nas vode u propast.

  • Ubananismo 08.05.2013.

    zalosno j e to da se Turini odaje pocast u Svedskoj a kod nas ne , suker makni se odma daj otkaz,kod nas se sam lopovluk cijeni a ostali tko vas sljivi

  • programko 08.05.2013.

    suvisno je opce sta reci ,mlad otac,primjer mladim ode tako rano lijepo od svedana sto ga ispracaju vidi se da je i vani dao sve od sebe.tesko mi je ovo pisati a nadam se da ces na nebu i ti ivane naci mjesto pod sretnom zvjezdom,laka ti Hrvatska gruda legendo pocivao u miru bozijem svima ozaloscenima iskrena sucut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare