To je to što me zanima!

Liverpool će smrtno bolesnom Erikssonu ispuniti zadnju želju

Sven Goran Eriksson rekao je kako žali što nikad u životu nije vodio Liverpool, a 'redsi' su mu odlučili ispuniti tu želju nakon što je bivši izbornik Engleske otkrio kako boluje od tumora
Vidi originalni članak

Sven-Goran Eriksson (75) početkom je godine objavio kako boluje od tumora i kako strahuje kako mu je preostalo, u najboljem slučaju, samo godinu dana života.

Eriksson je u trenerskom poslu bio više od 40 godina (1977. do 2019.), a od 2001. do 2006. bio je izbornik Engleske. Vodio je mnoge slavne klubove poput Lazija, Rome, Fiorentine, Manchester Cityja, ali istaknuo je kako žali što nikad nije bio trener Liverpoola.

LEGENDARNI TRENER Sven-Göran Eriksson objavio da je teško bolestan: Ostalo mi je još najviše godinu dana života ŠVEĐANINOVA PRIČA Erikssonov život: Hajduk ga nije htio, spavao je s udanom. 'Bili smo goli, pokucao je krupni tip'

Tu su mu želju, međutim, 'redsi' odlučili ispuniti u sjajnoj gesti. Naime, Liverpool je objavio kako će Eriksson biti dio trenerske ekipe na humanitarnoj utakmici koja će se 23. ožujka održati na Anfieldu između Ajaxovih i Liverpoolovih legendi.

- Svi iz Liverpoola se vesele dolasku Svena i njegove obitelji na Anfield. Vrlo smo uzbuđeni što će nam se pridružiti povodom sjajne dobrotvorne prilike - objavili su iz kluba.

Eriksson će se tako još jednom naći u trenerskoj ulozi nakon dugogodišnje karijere u kojoj je uz Englesku, vodio još i reprezentaciju Obale Bjelokosti, Meksika i Filipina.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • čovik-s-juga 13.02.2024.

    Jedan je Liverpool. United im je smrtni nelrijatelj ali kad je Romalfo izgubio sima dobio je ovacije na Anfieldu. YNWA !

  • Brooke02224 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • no sleep 13.02.2024.

    Zao mi covjeka al ko trener teska prevara

Komentiraj...
Vidi sve komentare