To je to što me zanima!

Svetina otkrio: Povećavamo broj kamera i dali smo na analizu uspješnost našeg VAR-a

Klubovi ne rade s navijačima. Nikad ni jedan klub nije osudio svoje navijače nakon što je platio kaznu zbog njih. I onda dolaze sve gore stvari, od nekakvog nezadovoljstva do prijetnji, kaže dopredsjednik HNS-a
Vidi originalni članak

Bruno Marić otišao je zbog prijetnji njemu i obitelji, Torcida je objavila prijetnje i Marijanu Kustiću, a suđenje je nakon afere VARgate bilo pod posebnim povećalom u ovom kolu. Predsjednik Kustić više se nije oglašavao, a na HTV-u je u emisiji "Stadion" gostovao dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Svetina, koji je otkrio:

- Dosad smo radili sa šest kamera, pa s osam, a sad ćemo do kraja sezone utakmice konkurenata za naslov prvaka, Rijeke, Hajduka i Dinama, raditi s deset kamera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međusobnu komunikaciju sudaca, koja je izašla u eter, nazvao je neprimjerenom, ali ju je opravdavao isto kao Marić:

- To su stresne situacije, a oni nisu očekivali da će njihov razgovor izaći u javnost. Što mislite, kako su komunicirali ljudi u produkciji Dore kad su imali tehničke probleme usred prijenosa?

Kao i svi, zgrožen je prijetnjama koje su primali neki članovi nogometne organizacije.

- Klubovi ne rade s navijačima. Nikad ni jedan klub nije osudio svoje navijače nakon što je platio kaznu zbog njih. I onda dolaze sve gore stvari, od nekakvog nezadovoljstva do prijetnji.

Na pitanje treba li otići cijela sudačka komisija, rekao je:

- Ako krše protokol, možemo razgovarati o nekim koracima, ali ako ne krše, nema potrebe raditi velike promjene samo zbog pritisaka.

A onda je otkrio:

- Dali smo na neovisnu analizu naš VAR i Uefi na provjeru. Ubrzo ćemo dobiti rezultate analize.

I on je ponovio da HNS nema ništa protiv da komunikacija sudaca bude javna, ako Fifa i Uefa tako odluče. Ni protiv stranih sudaca, ali...

- Neki naši klubovi bili su protiv toga, ne žele da im sude stranci.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Pra&vica 04.03.2024.

    Sad nakon inscenirane afere sa snimkama suci su postali glineni golubovi a HNS pere ruke. Zasto ? Zato sto su to oni i omogucili da se objavi - to jest ona ultra splitska strana u Savezu ( jasno da se i prije znalo da je Savez splitski orijentiran a sad se i dokazalo ) i da svim svojim djelovanjem, a jos vise ne djelovanjem to pokazuje. Sto se sudaca i snimki tice pokazalo se ne ocekivano ( na veliku zalost hajduckih agitatora )- da su jako malo grijesili u tim snimkama. Donosili su prave i pravrdne odluke ali uz kočijaški vokabular, pa je sad bezgresna, opcom kulturom produhovljena i cistunska hajducka vojska zgrozena, njima nepoznatim vokabularom. Sto dalje ? Samo ljubav ! Ali tako dugo dok Dinamo gubi bodove i privremeno tapka iza onog koji to sve i orkestrira.

  • Monza.1995 04.03.2024.

    Sad će tuga sa juga još više kmečati i borit će se za 9 mjesto u HNLu 🤣🤣🤣

  • OneOfMany 04.03.2024.

    vi ni uz 100 kamera nećete vidjeti bitno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare