To je to što me zanima!

Svetina svjedočio na sudu, a Štimac se opet nije pojavio...

Nasljednice pokojnog nogometnog menadžera Dina Pokrovca, supruga Moravka i kćer Matea, tuže solidarno Niku Kranjčara i HNK Hajduk za dug od 600.000 eura
Vidi originalni članak

Svjedočenjem Tomislava Svetine pred splitskim je općinskim sudom održano ročište u sporu, u kojem nasljednice pokojnog nogometnog menadžera Dina Pokrovca, supruga Moravka i kćer Matea, tuže solidarno Niku Kranjčara i Hajduk za dug od 600.000 eura kao proviziju za transfer iz Dinama u Hajduk.  

Današnji direktor Dinama Tomislav Svetina bio je u vrijeme transfera Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk osoba od najvećeg povjerenja pokojnog Dina Pokrovca te ovlaštena osoba u njegovoj tvrtki Finaco, registriranoj u američkoj saveznoj državi Delaware, preko koje je transfer odrađen. Kao takav je znao za sve detalje posla i danas je o tome svjedočio pred sudom. 

- Za razliku od bivšeg predsjednika Hajduka Branka Grgića, koji očito pati od amnezije, Tomislav Svetina se sjeća svih detalja spomenutog transfera i svojim iskazom potvrdio je istinitost i valjanost dokumentacije koju smo podnijeli u tužbi – kazao je zagrebački odvjetnik Robert Jančik, koji zastupa obitelj Pokrovac, te dodao: 

- Ono što je za nas također vrlo važno, Svetina je u svom iskazu negirao kako je presudnu ulogu u transferu Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk imao njegov obiteljski prijatelj Emil Žgur, kako je to na prošlom ročištu tvrdila protivnička strana. 

Na ročište se ni danas nije odazvao bivši sportski direktor Hajduka Igor Štimac, koji će biti naknadno ponovno pozvan. Navodno bi se na sljedećem ročištu u srpnju mogao pojaviti i sam Niko Kranjčar s obzirom na to da je uredno obaviješten preko svoje zakonske zastupnice Sonje Vizjak te da bi u to vrijeme trebao biti slobodan od klupskih obveza u inozemstvu.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • deronja 28.05.2015.

    Oduvjek se znalo da je Pokrovac mafijas, kamatar i muljator zato nije ni cudo sta je povezan sa Svetinjom a bogami I Mamicem pa peru novce preko americke tvrtke . Sad kad njega nema sve je rekla kazala , on je lovu pokupio njegova zena potrosila I sad bi jos malo , neka si nadje posao , moze kod Mamica raditi ko cistacica.

  • hrvatska u srcu 27.05.2015.

    pokrovac i svetina su baš pravi sveci ovaj se uhljebio kod zdravka u an.. a pokojni pokrovac ubijen jel je bio prepošten i imao firmu registriranu na kraju svijeta, pa od kuda tolika provizija menagerima osim da su to lopovska posla

  • badr hari 27.05.2015.

    a di je Tina Katanic . daj da komentiramo

Komentiraj...
Vidi sve komentare