To je to što me zanima!

Svi današnji mečevi u Roland Garrosu otkazani su zbog kiše

Ovo je prvi put od 30. svibnja 2000. godine, dakle punih 16 godina, da u Roland Garrosu u cijelom danu neće biti odigran nijedan poen. Danas je na teren trebao izaći Ivan Dodig
Vidi originalni članak

Gledatelji koji su imali ulaznice za današnji program u Roland Garrosu razoačarni će napustiti mjesto odigravanja drugog Grand Slam turnira sezone s obzirom na to da su organizatori, zbog loših vremenskih prilika, odlučili otkazati sve mečeve predviđene za ponedjeljak i prebacili iz za utorak.

Od hrvatskih predstavnika u akciji je trebao biti Ivan Dodig u drugom kolu konkurencije mješovitih parova s Indijkom Saniom Mirzom te u trećem kolu muških parova u kojoj s Brazilcem Marcelom Melom brani prošlogodišnji naslov.

Ovo je prvi put od 30. svibnja 2000. godine, dakle punih 16 godina, da u Roland Garrosu u cijelom danu neće biti odigran nijedan poen.

Od pojedinačnih mečeva na rasporedu su bili preostali parovi osmine finala u konkurenciji tenisačica i tenisača.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • blokirani_lovac 31.05.2016.

    Nece Nole ni ove godine osvojit RG. Bas zbog vremena. ...nije prvi put....Nek me demantuje. ...

  • Vitez koja 30.05.2016.

    Na pojedinim celendzerima postoji krov a RG je jedini GS na kom nema krova. Samo na RG-su donja polovina igra prva i to su poceli da praktikuju od kako je Novak prvi nosilac tamo pre toga je bilo kao i svuda. Genijalci!

  • nokia004_1 30.05.2016.

    Gde vam je krov?

Komentiraj...
Vidi sve komentare