To je to što me zanima!

Svi kažu isto pa odu: Hoće li i Ante Ćorić voziti tom cestom?

Pri potpisivanju ugovora s Dinamom talentirani su mladići tvrdili kako su im svi planovi vezani uz 'modre', no vrlo brzo spakirali su kofere i napustili Maksimir...
Vidi originalni članak

Ne mogu opisati koliko sam sretan, ostvario mi se životni san i potpisao sam za Dinamo. Za klub koji volim od rođenja, rekao je Ante Ćorić pri potpisivanju petogodišnjeg ugovora dan nakon što je proslavio 18. rođendan. Ovakvu odanost Dinamovih dragulja kao da smo već  jednom čuli. Međutim, vrlo brzo nakon toga ti isti mladići više ne nose dres 'modrih'. 

- Želim ostati tu i ispuniti ambicije kluba, osvajajući prvenstvo i kup, kao i ostvariti dobar plasman u Europi. Svejedno mi je hoću li tu ostati deset ili dvadeset godina. Nadam se da ću završiti karijeru u Dinamu - rekao je Eduardo da Silva 2007. godine pri potpisivanju desetgodišnjeg ugovora s Dinamom. Otišao je godinu kasnije, a danas više ni ne razmišlja o povratku.

- Presretan sam, ovdje sam od svoje osme godine i svi su mi planovi vezani uz Dinamo - rekao je Vedran Ćorluka 2006. godine i uskoro promijenio plan i otišao u Manchester City za 13 milijuna eura.

- Mogao bih završiti karijeru u Dinamu, zašto ne? - rekao je Mateo Kovačić u ljeto 2012. godine i potom u siječnju 2013. s ljetnih priprema otputovao u Milano i potpisao s Interom. 

- Rođen sam u Zagrebu, došao sam u Dinamo sa 11 godina i to je moj klub te sam oduševljen što ću još dugo godina nositi meni najdraži dres - rekao je Tin Jedvaj po potpisivanju svog prvog profesionalnog ugovora s Dinamom. Otišao je na polovici svoje prve seniorske sezone.

Tko je sve ponovio ovakvu praksu provjerite na Goalu

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Glasaj za HSP1861 17.04.2015.

    Kako ce nogometni klubovi fukcionirat bez prodaje igraca.Nije stvar love nego daljnjeg ucenja i usavrsavanja.Sigurno su bolje skole van Hrvatske.Recimo Dijamamti dolaze iz Afrike oni jesu skupi ko sirovina al se prodaju kako bi se usavrsili i postali nakit.Tako je i sa igtacima.Clank je skroz glup.Ispada koda su igraci krivi sto idu vanka napredovat.

  • Dino Laurentis 16.04.2015.

    duje912;" koji naš je oovojio LP??? grijanje klupe se NE broji!!!". Jeli si ti cuo za nogometase Modrica i Madzukica ? Pojima nemas o nogometu ali trolanje på internetu ti ide

  • duje912 16.04.2015.

    to su pravi hrvati sa grbom, cd tomsona i ruka na srcu...ali kad neko ponudi ček sa više nula, sve to ide u drugi plan i ček ima čelno mjesto u srcu...svi su oni isti...HR ovo-ono ali svi čekaju priliku da se za velike novce presele na klupu nižerazrednih klubova

Komentiraj...
Vidi sve komentare