To je to što me zanima!

Svi koji imaju covid potvrdu će moći uživo gledati košarkaše

Dok su na finalnu utakmicu Zadra i Splita u hrvatskom prvenstvu navijači ušli samoinicijativno, za kvalifikacijski turnir za OI u Splitu neće trebati ići protiv zakona. Imat će naši košarkaši veliki vjetar u leđa
Vidi originalni članak

Još čekamo razvoj situacije s Bojanom Bogdanovićem i Ivicom Zupcem, odnosno koji će od spomenutog dvojca najvjerojatnije pojačati hrvatsku reprezentaciju u borbi za OI ispadanjem iz polufinala zapadne konferencije NBA-a, ali Hrvatska je pojačanje već dobila i to na tribinama!

DOZNAJEMO Sjajna vijest za Hrvatsku: Šamanić se oporavio i igrat će kvalifikacije za OI u Splitu!

Olimpijski kvalifikacijski turnir u Spaladium Areni (29.6. - 4.7.) održat će se uz nazočnost publike na zahtjev Hrvatskog košarkaškog saveza, a sve je to podržao i Stožer Civilne zaštite grada Splita.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, postojat će i određena pravila koja će se trebati poštivati - fizičko distanciranje od dva metra, a bit će tu i neki posebniji zahtjevi: da su prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva, preboljeli koronu u posljednjih šest mjeseci, preboljeli bolest i cijepili se jednom dozom ili bili negativni na PCR testu/brzom antigenskom testu unatrag 48 sati.

Prevedeno, trebaju imati digitalnu covid potvrdu.

Šest reprezentacija podijeljeno je u dvije skupine (Hrvatska, Brazil, Tunis/Rusija, Njemačka, Meksiko), a samo pobjednik cijelog turnira ide u Japan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tejmatebra 16.06.2021.

    sramota do čeg je došlo. teška sramota!

  • Jebandžija_isti 16.06.2021.

    počela je segregacija. ako ništa drugo, bar ćemo mi moći vidjeti tko sve ima potvrdu

  • pink007 16.06.2021.

    jucer 60000 navijaca u na stadionu u Madjarskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare