To je to što me zanima!

Svi na gradske trgove po ulaznice i vrijedne nagrade!

U posebnom šatoru Ski Challengea 2010, moći ćete voziti igru koja je hit i ove zime te ponovno doći do vrijednih nagrada i ulaznica za Sljeme
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko tjedana treniranja kod kuće vrijeme je  da se pokažete i uživo. Od 26. do 31. prosinca na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u posebnom šatoru Ski Challengea 2010, moći ćete voziti igru koja je hit i ove zime te ponovno doći do vrijednih nagrada! Ulaskom u 2010. godinu, točnije od 2. do 6. siječnja, svoje virtualne skije i pancirke moći ćete pronaći na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje ćete u odličnoj atmosferi moći "ganjati" najbolje vrijeme tog dana i time se plasirati u finale 6. siječnja.
Osim vrijednih nagrada za pobjednike dana i najbržeg u finalu, dijelit će se i ulaznice za mušku utrku na Sljemenu 6. siječnja. Sve što trebate napraviti je biti među 50 najbržih u kvalifikacijama za Bormio i tako osigurate svoje mjesto na sljemenskom spektaklu!
Ako ne možete biti najbrži na stazi, budite najbrži do šatora na Trgu 2. i 3. siječnja. Tih dana ćemo 50 prvih posjetitelja, koji se uspješno spuste niz stazu u Ski Challengeu 2010., nagraditi sa po dvije karte također za muški slalom!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare