To je to što me zanima!

Svi na 'Tuđmana'! Rukometaši stižu u Hrvatsku već u nedjelju

Hrvatska rukometna reprezentacija neće spavati nakon finala u Stockholmu, već će odmah krenuti za Zagreba, a fešta na Trgu očekuje se u ponedjeljak, kad će biti doček i u Mostaru
Vidi originalni članak

Jeste li spremni za novi "beskrajni dan", kako su u HNS-u nazvali nezaboravni doček nogometne reprezentacije 16. srpnja 2018. nakon osvajanja srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Hm... Mogao bi se ponoviti, ali možda kao "beskrajna noć"...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rukometaši u nedjelju od 16.30 igraju finale Europskog prvenstva u Stockholmu protiv Španjolske i, kako god završi, jasno je da će uzeti još jednu veliku medalju i da zaslužuju veličanstven doček.

Ipak, za razliku od nogometaša Zlatka Dalića, koji su prespavali u Moskvi nakon finala Mundijala, izabranici Line Červara krenut će za Hrvatsku čim utakmica završi, kako neslužbeno doznajemo.

Medaljaši s Europskog prvenstva sa zračne luke u Stockholmu trebali bi poletjeti nakon ceremonije proglašenja u Tele2 Areni, oko 22 sata, a povratak u zračnu luku Franjo Tuđman u Zagrebu bit će oko ponoći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakle, nakon što zajedno proslavimo povijesno zlato, svi vi koji ste u Zagrebu i njegovoj blizini naoružajte se navijačkim obilježjima i - pravac Pleso na novi terminal aerodroma dočekati naše "kauboje"!

S obzirom na takav plan povratka, realno je očekivati da će se glavna proslava s navijačima u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, premjestiti za ponedjeljak. U Gradu su nam poručili kako o svemu odlučuju ljudi iz saveza te da će poštovati njihove želje. Savez će detalje oko dolaska i dočeka i službeno objaviti.

I Mostar sprema veliku feštu

Doček se u ponedjeljak sprema i u Mostaru, rodnom gradu čak četvorice reprezentativaca - Igora Karačića, Marina Marića, Željka Muse i Marina Šege. Oni će, kao i David Mandić, Matej Hrstić i Josip Šarac sa svojim Hercegovcima proslaviti velik uspjeh u Švedskoj.

Doček je zakazan za 19 sati u blizini stadiona Zrinjskog pod Bijelim brijegom, na igralištu pokraj Građevinskog fakulteta.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Sport10 25.01.2020.

    Pa naravno da ce heroji bit docekani jer to su zasluzili bez obzira na ishod finala....svaka cast kauboji

  • hercegovinainfo 25.01.2020.

    E neka sam i to dočekao, sad slobodno umrijet mogu. Prekrijte me trobojnicom i spremite dragom Bogu! A Bog će me upitati: Odakle si stig’o sine? Jesi li iz zemlje male, za koju se često gine? Jesi li ti stig’o sine iz zemlje rukometaša? Jesi dijete Domovine koju zovu Lijepa Naša? Ja sam Oče Hercegovac i hrvatskog sam roda, a mi smo narod jedan, jer krv Oče,nije voda! Za tu malu Domovinu ginuli smo i mi često, ali sad pod krilom njenim nisu našli za nas mjesto. Mnogi su se dragi Oče rasuli po bijelom svijetu, pa Te samo jedno molim, čuvaj trobojnicu svetu! Krvlju smo je natopili, zato crvene je boje, bijela je boja mira, plava kraljevstvo je Tvoje! Zato budi uz nju Oče! Podigni je na krov svijeta. Ne daj nikom da je gazi, jer je volim,jer je sveta!

  • 25.01.2020.

    Hahah, cuj docek u Mostaru ! Kad je to Mostar postao glavni grad Hrvatske? Tocno ce nam skutori uzeti drzavu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare