To je to što me zanima!

Svi sanjaju hrvatski finale na Final Fouru Eurolige

Na putu do nezaboravne sezone hrvatskoga klupskog vaterpola ostali su još samo mađarski Vasas i aktualni europski prvak Pro Recco
Vidi originalni članak

Prije 15 godina prvaka Europe dao je obračun Mladosti i Jadrana, danas na putu do sličnog cilja stoje još samo Vasas i Pro Recco. No koliko god željeni finale izgledao blizu, i u Jugu CO i u Mladosti svjesni su da je jako, jako daleko.
- Pogledao sam dvije utakmice Recca. To je strašna, fantastična momčad - rekako je trener Zagrepčana Ozren Bonačić o aktualnim europskim prvacima, u prvi mah priznao da su favoriti, ali brzo se predomislio.
- Bit će to odlična utakmica, šanse su 50-50, a pobijedit će onaj kome Bog da više sreće. A vjerujem da ćemo to biti mi.
Vjerojatno nema te momčadi koja bi Talijane mogla dobiti u dvije utakmice, ali s obzirom na to da se igra jedna, Bone je uvjeren kako im šanse drastično rastu.
S druge strane Jug je, čini se, prežalio poraz u domaćem prvenstvu, u ovih nekoliko dana vratio golemo samopouzdanje koje je imao i ponovno bi trebao biti onaj stari.
- Danima već samo o Vasasu razmišljamo. Puno smo ostali dužni svojim navijačima i sigurno da u Barcelonu ne idemo na izlet - tvrdi kapetan Dubrovčana i najbolji vaterpolist svijeta Miho Bošković. Želi li Jug CO na krov Europe, Miho će morati biti pravi.



MLADOST

Osim jake obrane, ključ pobjede protiv Recca leži i u igri “sidraša”. Naime, Talijani imaju jedan od najboljih bekovskih parova.

JUG
Dubrovčani su baš protiv Vasasa doživjeli najteži europski poraz ove sezone. U 5. kolu natjecanja po skupinama izgubili su 11-8.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare