To je to što me zanima!

"Svi su se zasitili, a ja želim da stoput zaredom budemo prvi"

Ne znam kako bih objasnio što su se ljudi zasitili jer ja kao navijač Dinama želim biti prvak još 100 puta u nizu, kaže Kelava kojem nije jasno zašto nema gledatelja
Vidi originalni članak

Dan kada Dinamo i teoretski osigura naslov prvaka, postao je kao i svaki drugi. Nekoliko kola prije 'modri' su redovito bodovno daleko ispred ostatka. U subotu navečer proslavili su šestu uzastopnu titulu i 13. otkad je HNL-a. Od 2005. godine, računajući i Superkup, osvojili su 11 od mogućih 13 trofeja. Alfa i omega kluba iz Maksimira, Zdravko Mamić, bio je oduševljen.

- Ponosimo se činjenicom da imamo šest naslova u nizu. Nešto što na ovim prostorima vjerojatno nitko nije napravio. Istina je da smo se na to već navikli, ali bio sam u svlačionici i naježio sam se kako sam se lijepo osjećao. Sretni smo i zadovoljni i počinjemo se pripremati za finale Kupa i Europu - rekao je izvršni predsjednik 'modrih'.

I igrači su vrlo sretni. Neki i malo više jer im je ovo prvi naslov prvaka neke države. 

- Osvojio sam nekoliko Kupova, ali ovo mi je prvo prvenstvo i jako sam sretan. Zaslužilo smo ga. Pokazali smo da smo puno bolji od ostalih. Čestitam suigračima i svima u klubu - rekao je Portugalac.

Kapetan Igor Bišćan veseli se budućnosti.

- Pred nama je lijepa budućnost. Imamo momčad punu mladih dečki i kvalitetnih ljudi. 

Ivanu Kelavi ovo je četvrti naslov.

- Prvi da sam baš direktno sudjelovao. Presretni smo, najbolji smo i nitko nam ništa ne može kad smo pravi. Ne znam kako bih objasnio što su se ljudi zasitili jer ja kao navijač Dinama želim biti prvak Hrvatske još 100 puta zaredom. Meni nikad neće biti dosta, gladan sam svake nove pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • njonjo 25.04.2011.

    Kako Vas nije sramota , cak ste sudski dokazali da Dinamo nije nasljednik Croatije samo da nemorate placati dugove (2000-te) a sada slavite 100-ti rodjendan . sramite se i svoje povjesti od kad ste nastali (1945). Sve samo uzimate na sili i preko sudaca i mafije.Bolje pratiti kako trava raste nego nego Dinamove USPJEHE sa Mamicem , Srebricem i Markovicem na celu, covjece niko vas nemoze dobiti osim u Evropi.

  • spokivg 24.04.2011.

    Čestitke igračima,treneru i upravi na naslovu prvaka i 100.rođendanu kluba!Neka pati koga smeta!

  • NikoBajić 24.04.2011.

    dinamovi navijači se međusobno bore za vlast i povlastice ko HDZ i onda nešto kažu mamiću a isti su ko i on čestitam dinamu od srca i još 100 godina bijo prvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare