To je to što me zanima!

Svi žele na Poljud: Redovi za ulaznice ispred stadiona, 'zmija' od preko 100 m u šoping centru

Splitski je klub na korak do skupine europskog natjecanja, a pred sobom ima veliki izazov u vidu 'žute podmornice'. Sigurno će 'bili' s tribina imati veliku podršku
Vidi originalni članak

Hajduk je pretplatnicima omogućio ulaz na utakmicu playoffa Konferencijske lige protiv španjolskog Villarreala, a oni koji pretplatu nemaju, od jutra stoje u redovima za taj 'vrijedni papirić'. Ulaznice se prodaju u fan shopu na stadionu, ali i onome u šoping centru, a pred oba je ista situacija - red.

Osim 3000 mjesta koje im je oduzela Uefa nakon incidenta Hajdukovih navijača na utakmici protiv portugalske Vitorije, 'bili' će gotovo sigurno imati podršku ispunjenog Poljuda. Prva se utakmica igra u četvrtak, 18. kolovoza, s početkom u 20 sati i 45 minuta u Španjolskoj, a uzvrat je na rasporedu tjedan dana kasnije u Splitu.

PRIJENOS IZ ŠPANJOLSKE Velika vijest za navijače 'bilih': Svi će na televiziji moći gledati utakmicu Hajduka i Villarreala

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, obje se utakmice mogu pratiti putem Hajduk Digital TV platforme, a prijenos iz Španjolske bit će dostupan i na drugom programu HRT-a, ali doživljaj s tribina je ipak nešto posebno.

Neki će se načekati jer se redovi protežu ispred stadiona, dok je u šoping centru 'zmija' od preko 100 metara, a ovo je i upozorenje za one koji bi htjeli na utakmicu da im je bolje što prije osigurati ulaznicu.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Nap7 16.08.2022.

    Hajduk mora se boriti ne izgubit villareal igra duge lopte kontre i remi je super

  • sljastrava 16.08.2022.

    I onda kažu da je slabo u hrvatskoj,kriva vlada,kriv onaj,kriv ovaj,a nije im sad teško potrošiti do tisuću kuna.Ulaznica,gorivo,piće......Neka bude i skuplje.

  • 16.08.2022.

    @anaanane ne zaboravi danas za Dinama navijat 💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare