To je to što me zanima!

Svijet tenisa ovo nije vidio 13 godina! Rafa i Roger van Top 5

U ponedjeljak će biti objavljena ATP-ljestvica kakva nije objavljena već dugi niz godina. Među pet najboljih reketa svijeta neće biti legenda tenisa Federera i Nadala
Vidi originalni članak

Rafael Nadal i Roger Federer obilježili su svijet tenisa u proteklih desetak godina, ali u zadnje vrijeme počeli su padati. Federera već lagano pritišću godine, a Nadal muku muči s ozljedama pa nije ni čudno da ih sve više tenisača prestiže na ATP-ljestvici.

Zbog toga će nova ATP-ljestvica biti na neki način i povijesna jer se nakon dugo vremena ta dvojica vrhunskih tenisača neće naći u Top 5, a to se nije dogodilo u posljednjih 13 godina!

Rafael Nadal do ovog je tjedna bio na četvrtoj poziciji, ali će pasti na šestu. Velikog Španjolca prestići će Kei Nishikori, ali i Kanađanin Miloš Raonić. S druge strane, Roger Federer je na sedmom mjestu ATP-ljestvice.

Novak Đoković i dalje je uvjerljivo vodeći tenisač svijeta, a iza njega su Britanac Andy Murray te Švicarac Stanislas Wawrinka.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • jačivija 10.10.2016.

    Ostade Rafa u Top5. Malo se novinar preračunao. http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles

  • Greatest-Of-All-Time 10.10.2016.

    ATP lista kazuje samo ono sta se vec dugo vremena dogadja na terenu.Svi jako losi,dosada,monotonija.Nema kvalitetnih meceva.Trenutno je WTA ispred i to dosta sta se tice zanimljivosti i kvalitete meceva.To se sve i ocekivalo padom Federera i Nadala,a sta ce tek biti kad vise ne budu igrali.Ma dovoljno je reci da i ovakav ocajni Nadal(uz osvojen ATP 500 I 1000,zlato u dublu sa OI) ima uspjesniju sezonu nego tenisaci poput Raonica,Dimitrova,Nishikorija,Thiema tkz "zvijezde" koji su trebali zamjenjivati najbolje ha ha ha.Vidicemo sta ce biti od Kyrgiosa,Zvereva i Borne.A 2017. ce Federer i Nadal rutinski biti u top 8. to je sigurno.

  • strmi007 10.10.2016.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare