To je to što me zanima!

Fotka koja slama srca: Taj je čovjek zaslužio sve na svijetu

Mnogi su htjeli da u sutonu karijere Luka Modrić osvoji trofej s reprezentacijom i time stavi krunu na nevjerojatnih 17 godina, u kojima je s Hrvatskom osvojio dvije medalje na Svjetskim prvenstvima
Vidi originalni članak

Nije zlato, ali sjaji se medalja kojom su počašćeni nogometaši hrvatske reprezentacije. Nadali smo se da će 'vatreni' pobijediti Španjolsku u finalu Lige nacija i prvi put podići međunarodni trofej.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nažalost, 'Furija' je nakon 120 minuta drame i lutrije penala podignula pehar prvaka Lige nacija. Hrvatska je, s druge strane, četvrti put osvojila medalju. Nakon dvije svjetske bronce i srebra, u kolekciju smo dodali i srebro s Lige nacija.

FC CROATIA STOCKHOLM U Švedskoj osnovali hrvatski klub: Imamo i Ekvadorca, a ne propuštamo utakmice 'vatrenih' ON JE ODLUČIO ANKETA Hoće li Modrić ostati u reprezentaciji ili se umiroviti?

Svi su htjeli da Luka Modrić (37) u sutonu karijere podigne pehar s reprezentacijom, a jedna fotografija s ceremonije dodjele medalja slomila je mnogima srce.

- Svi smo duboko u nama htjeli da Modrić osvoji ovaj trofej - piše u najpopularnijem komentaru na nogometnoj stranici 433, koja ima više od 64 milijuna pratitelja na Instagramu.

ZAGRLILI LEGENDU Luka, majstore! Španjolci odali veliku počast Modriću kada je poveo 'vatrene' k medaljama...

- Ovaj tip zaslužuje sve na svijetu - napisao je drugi ljubitelj nogometa, čiji je komentar 'lajkalo' više od 4000 korisnika.

- Lukita doslovno zadržava suze. Tako blizu, a tako daleko - dodao je treći.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Moimir 19.06.2023.

    Luka siti se 😂😂

  • radilova kosa 19.06.2023.

    Neka žale sebe. Mi smo sve👍

  • universe 19.06.2023.

    Može zahvaliti Daliću što nije osvojio barem jedan trofej.

Komentiraj...
Vidi sve komentare