To je to što me zanima!

Svinjska gripa u Barceloni: Abidal i Toure su zaraženi

Redove europskog prvaka Barcelone pogodila je svinjska gripa. Klub je objavio da su nogometaši Eric Abidal i Yaya Toure zaraženi te da se liječe
Vidi originalni članak

Testiranja su potvrdila da su francuski branič Eric Abidal i bjelokošćanski veznjak Yaya Toure zaraženi virusom H1N1. Izolirani su od ostatka momčadi i nalaze se pod liječničkim nadzorom, objavila je Barca na svojim internetskim stranicama.
- Izdržat ćemo ovo. Znamo da je velik broj ljudi zaražen i da smo i mi bili u opasnosti. Sada je virus došao i do nas i moramo paziti da se ne proširi. Zato smo i izolirali Abidala i Tourea - rekao je trener Brcelone Pep Guardiola na konferenciji za novinare.
Bolesni dvojac će, dakako, propustiti subotnju utakmicu 11. kola Primere u kojoj Barcelona gostuje u Bilbau kod Athletica. Od ranije je poznato da neće igrati ni Zlatan Ibrahimović kojeg muči istegnuće bedrenog mišića lijeve noge.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivicasova55 21.11.2009.

    MA SVI ĆE IGRAT ILI ĆE ODGODIT ZA KAD BUDU ZDRAVI

  • vlaka 21.11.2009.

    uf u nedilju je povijesna utaknica nadans da če barca tu zadržat najbolje misli se na ovu petorku naprid ibra henry messi xavi iniesta

  • Siljota 21.11.2009.

    Daj molim te kakav real, popišam se na taj odvratan i gnjusan klub. Barca će ih rastočit na Nou Campu, sam tak

Komentiraj...
Vidi sve komentare