To je to što me zanima!

Svjetski mediji o Halilovićevom transferu: Ovo je "mini Messi"

Većina svjetskih medija prenijela je vijest o transferu Alena Halilovića u Barcelonu. Goal.com piše o "mini Messiju" koji će put do prve momčadi tražiti preko Barce B
Vidi originalni članak

Alen Halilović (17) potpisao je na pet godina s Barcelonom. Transfer su potvrdili Dinamo i Barcelona, a Halilović će ostati na Maksimiru do kraja sezone. Potom seli u Barcelonu B gdje će se pokušati izboriti za ulazak u seniorsku momčad.

Portal 101GreatGoals objavio je vijest o transferu Alena Halilovića uz priloženi video njegovih minijatura.

"Minijaturni Messi: Dinamov wunderkind potpisao za Barcelonu" , piše Goal.com i u tekstu donosi vijest o Halilovićevom transferu.

- Nije ni čudo što su Real i Manchester također pratili talentiranog Dinamovog nogometaša. Barca je bila brža i uspjela je nagovoriti Alena na dolazak - stoji u tekstu.

"Barca objavila transfer Halilovića" , piše najtiražniji španjolski dnevnik, Marca.

Većina svjetskih medija prenijela je vijest o Halilovićevom transferu. Kako je Barcelona na službenoj stranici objavila, transfer je "težak" 2,2 milijuna eura, no iznos će se povećavati s ispunjavanjem ciljeva igrača na putu do prve momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • hajduk11 28.03.2014.

    2,2 milijuna? Barca opet ispod stola plaća odštetu kao za Neymara. Ovaj put Mamić eure neće morati oprati.

  • IgorMalčić 28.03.2014.

    mislim da se mali bosančić bude izgubio negdje u hodnicima stadiona

  • fulex 28.03.2014.

    srusio rijeku,kazu da ni messi ni ronaldo nisu tako igrali u tim god,pa nije ni on igrao u ligi petice nego u HNL.sto je dan i noc dragi moji

Komentiraj...
Vidi sve komentare