To je to što me zanima!

'Ja sam se samo šalio, a došlo mi je tisuću ponuda za posao'

Trenutno sam slobodan igrač. Još uvijek sam u dobroj fizičkoj formi. Mogu igrati još dvije godine na visokoj razini. Ozbiljan sam profesionalni nogometaš i fizički jak. Tko će me uzeti, napisao je Zaccardo
Vidi originalni članak

S Italijom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine, igrao je za Wolfsburg, Parmu i Milan. Cristian Zaccardo (35) nakon angažmana u Milanu otišao je u Carpi da bi završio u Vicenzi. Mnogi su se pitali kako je ovaj polivalentni defanzivac uspio tako daleko dogurati, pogotovo navijači Milana jednom kada je stigao na San Siro.

Nastupao je za Italiju do 17 godina kada je imao 15. Trebao je biti jedan od predvodnika nove generacije talijanskih braniča, ali negdje po putu je zapelo i Zaccardo je izgradio karijeru prosječnog obrambenog igrača.

Da mu nije bilo Francesca Guidolina tko zna kako bi se njegova karijera odvela. Jer talijanski stručnjak ga je vodio sa sobom gdje god je bio. U Bologni, zatim i u Palermu pa Parmi. Ipak, Zaccardo se može pohvaliti i s naslovom Bundeslige. Ustvari, Wolfsburgu je to jedini naslov prvaka, a Zaccardo je bio dio momčadi.

Talijan je danas bez angažmana i na LinkedInu je objavio svoj CV nakon što je raskinuo ugovor s Vicenzom koja je ispala iz Serie B.

- Trenutno sam slobodan igrač. Još uvijek sam u dobroj fizičkoj formi. Mogu igrati još dvije godine na visokoj razini. Ozbiljan sam profesionalni nogometaš i fizički jak. Tko će me uzeti? - napisao je Zaccardo na LinkedInu.

Sam je otkrio zašto se oglašavao na društvenoj mreži te priznao da je dobio mnoštvo ponuda.

- Želio sam se zabaviti, ali bilo je istine u oglasu. Raskinuo sam ugovor s Vicenzom, dobro se osjećam i spreman sam za igru - rekao je Zaccardo, pa nastavio:

- Dobio sam ogroman broj ponuda, više od tisuću, ali o njima nisam razmišljao. Imam ozbiljnih ponuda iz Grčke, Portugala i španjolske druge lige. Također, žele me klubovi iz Brazila, Argentine i Australije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • medenii 19.07.2017.

    jao sjecam se njegovog autogola protiv sad-a i mcbrideove razbijene arkade

  • Brozo 19.07.2017.

    Zasto prosjecan??? Bio je odlican igrac! Nerazumijem zasto ga blatite?

  • 19.07.2017.

    dođi u hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare