To je to što me zanima!

Svjetski rekorder Rudisha će biti četiri mjeseca izvan staze

Rudisha se ozlijedio 19. svibnja tijekom treninga u njegovom rodnom gradu Kilgorisu u zapadnom dijelu Kenije. Rudishi će biti potrebno 16 tjedana rehabilitacije prije nego što će se ponovno moći vratiti treninzima
Vidi originalni članak

Kenijski 31-godišnji altetičar David Rudisha, dvostruki svjetski prvak i olimpijski pobjednik te svjetski rekorder na 800 metara, bit će izvan staze najmanje četiri mjeseca, nakon loma i operacije lijevog skočnog zgloba.

POGLEDAJTE: Mišljenje Sandre o Olimpijskim igrama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rudisha se ozlijedio 19. svibnja tijekom treninga u njegovom rodnom gradu Kilgorisu u zapadnom dijelu Kenije.

Dr. Victor Bargoria je u četvrtak operirao olimpijskog pobjednika iz Londona 2012. i Rio de Janeira 2016. te izjavio da će Rudishi biti potrebno 16 tjedana rehabilitacije prije nego što će se ponovno moći vratiti treninzima.

PRODAJ STOKU DA KUPIMO KOKU Prodao medalju sa SP-a da bi kupio koku: Trajala je dva dana MAJA GOLUB (35) 'Nazivali su me transvestitom, a gledali u g*zu na natjecanju'

Kenijskom srednjoprugašu je ovo već druga ozbiljnija ozljeda u posljednjih godinu dana. Naime, Rudisha je zbog ozljede koljena morao propustiti prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo u Dohi, gdje je mogao osvojiti svoj treće zlatno odličje, nakon što je najbrži bio na SP-u 2011. u Daeguu i 2015. u Pekingu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Chris45 29.05.2020.

    Ovaj Rudiša je naš. Baba mu porijeklom iz zagorja

  • 29.05.2020.

    Zlato moje crno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare