To je to što me zanima!

Svlačionica gorjela: Odzvanjalo je 'ooooooo, volim te Dinamo!'

SLAVITE, ZASLUŽILI STE! Čudesni Dinamo pobijedio je i u trećoj utakmici u Europi. Pao je i Spartak u Trnavi 2-1, a igrači su to proslavili u svlačionici pjevajući 'Volim te Dinamo!'
Vidi originalni članak

Dinamo je fantastičnim preokretom srušio Trnavu 2-1 i došao na korak od europskog proljeća! Heroji su bili Gavranović i Oršić, a dečki su onako kako i spada, proslavili pobjedu u svlačionici! 

Odjekivalo je stadionom u Trnavi "Volim te Dinamo", svi su zajedno skakali i uživali u povijesnom uspjehu! To su dečki i zaslužili, jer igraju zaista fantastično u ovoj sezoni, a ove godine će napokon brati visibabe u Europi.

Donosimo vam video slavlja iz dinamove svlačionice... 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je to zasluga nevjerojatnog Nenada Bjelice koji je u Zagreb donio jednu novu klimu, klimu koja je opet pokrenula hrvatskog prvaka...

Za dva tjedna Trnava dolazi na Maksimir, a to je prilika da Dinamo zajedno s navijačima proslavi ulazak, nadamo se, u playoff Europske lige!

Dečki, slavite cijelu no, a zaslužili ste popiti i pokoje pivo...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 26.10.2018.

    Nakon dugo godina su prava složna klapa, svi za jednoga jedan za sve

  • totalnokontra 26.10.2018.

    Ooo volim Dinamove pare... u pravom smislu ne.

  • jožek2 26.10.2018.

    Svakako je najzaslužniji za ovakav uspjeh Dinama trener Bjelica i oni koji su osudili kriminalca Mamića i otjerali ga iz Dinama. Bjelici se nitko ne mješa i ne sastavlja ekipu i uspjeh je tu , sto puta bravo za Dinamo i opet ću se učlaniti u Dinamo kojeg sam bio redoviti član skoro 30.godina a isčalanio se kad je mamić bio na vrhuncu svoje moći u Dinamu i derao košulje te pjevao nemože mi nitko ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare